ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Câinele Patriarhului”, după cum l-a asemuit pe Vasile-Curticeanu Bănescu însuși IPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ține, ca și partenerul lui de la întâlnirile cu tartorul Untold, Nenumitul, decerebratul ghebos sufleteste CTP, să-și bage mutra de filfizon geluit în orice poză publică, pentru a nu credea admiratoarele online că și-a revenit și petrece, în sfârșit, timp și cu soția sa bolnavă de cancer.

De data asta, chiuaua Patriarhului s-a gândit să-și înfigă colțișorii tociți în fundul manifestanților și medicilor cinstiți de la fabulosul protest anti-intoxicarea românilor, pusă la cale de către urmașul PSD-ist al unui torționar NKVD-ist prin planul de vaccinare forțată conceput peste capul forului suveran al statului, Parlamentul României. Și de data aceasta s-a poziționat bine, în toate cele patru labe, potaia cornută din Deal.

Într-o postare răsuflată de pe Facebook, reluată în buclă de site-urile securiste, fostul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române a regurgitat din otrava serului cu care s-a „împărtășit” la intrarea între coloanele „Bisericii” Pfizer:

„O societate în care cetățeni, nu neapărat turmentați, se încaieră cu autorități care încearcă să le protejeze viața,în care populismul îmbrăcat tricolor luptă în stradă cu fantome și fantoșe ieșite din ceața conspiraționismului insomniac, în care alți cetățeni ce nu se lasă atât de ușor prostiți sunt încleștați în lupte greco-romane cu Marea Resetare, o societate care ignoră sau tolerează exact ce o infestează, e una care are imensa șansă să (re)descopere creștinismul sobru, nu sumbru, blând, nu bolând, urban, nu viran, realist, nu paseist, ortodox, nu ortodoxist, demofil, nu populist", a zgâriat Facebook-ul chiuaua V.C. Bănescu.

Ce să spunem? Foarte „inspirat” din partea unui expirat. Bietul de el. Să-i arunce Patriarhul un os de gâsculiță ca să-l facă fericit.