ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Postarea ActiveNews de pe Facebook cu fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru racolat de Securitate încă din anii de liceu a fost ștearsă de cenzorii rețelei în baza unor acuze false, ce țin, chipurile, de faptul că nu ar respecta „standardele comunității” cu privire la „viața privată” a personajului (CAPTURĂ FOTO mai sus).

Pe lângă amenințarea cu ștergerea paginii și alte restricții privind interzicerea unor apeluri și blocarea pe grupuri, a fost adăugată și aceea că nu mai putem invita utilizatorii să ne aprecieze pagina până în 2025. Mai precis până pe 3 februarie 2025.

De asfel de raportări false se ocupă site-ul Factual al ONG-ul Funky Citizens condus de activista Elena Calistru, considerată de presă drept „iubita secretă a lui Cîțu în perioada în care actualul cercetat penal în Dosarul Vaccinurilor era prim-ministru PNL.

Și Nelu Tătaru este cercetat în același Dosar, pentru prestația sa de ministru al Sănătății în guvernul Ludovic Orban, conform procurorilor DNA:

„Chiar dacă a existat un anumit grad de incertitudine cu privire la posibilitatea ca toate vaccinurile pentru care urma să se încheie Acorduri de cumpărare în avans să fie autorizate, motiv pentru care există și o explicație logică pentru contractarea celor 33.328.096 doze vaccin de către Tătaru Nelu și 4.260.270 de către Voiculescu Vlad Vasile în decembrie 2020, totuși după data de 29 ianuarie 2021 se cunoștea foarte clar că România avea contractate 29.067.828 doze vaccin autorizate cu regim de administrare de 2 doze/persoană, iar din 11 martie 2021 mai avea acces la încă 8.520.538 doze vaccin autorizate Janssen, cu regim de administrare de o doză/persoană, deci la un total de 37.588.366 doze vaccin autorizate”, potrivit referatului procurorilor.

Reiterăm: BOMBĂ: Sinistrul pandemiei Nelu Tătaru zis Sac-Negru-de-Plastic a fost racolat de Securitate încă de pe băncile școlii. Șefii SRI Maior și Coldea l-au acoperit. DOCUMENTE CNSAS

Reamintim cine este personajul pentru care se zbate Noua Securitate, acoperit în mandatul de senator de foștii șefi SRI George Maior și Florian Coldea:

6 aprilie 2020, Nelu Tătaru, Ordin de ministru/Anexă/Protocol:

„Cadavrul va fi așezat într-un sac impermeabil dublu și ermetic închis cu fermoar și va fi pulverizat cu produse biocide tip TP22 (pe bază de formol).  (...)

Cel mult două persoane dintre aparținătorii decedatului pot vedea cadavrul numai după ce îmbracă echipamentul individual de protecție descris anterior. În caz de identificare pozitivă (potrivire) vor semna o declarație și se va completa într-un registru special dedicat.

Personalul implicat în manipularea cadavrului pulverizează produse biocide de tip TP22 sau soluție de formaldehidă peste cadavru, apoi îl introduce în doi saci rezistenți de vinil, astfel: după fiecare introducere a cadavrului în sac se pulverizează produs biocid tip TP22 folosind un echipament de pulverizare fină, ulterior acesta se introduce în sicriu, urmând a se închide și sigila capacul sicriului.

Din acest moment și până la înhumare/incinerare sicriul va rămâne închis, fiind interzisă orice acțiune de deschidere a acestuia.

Înhumarea/Incinerarea se va efectua în cel mai scurt timp disponibil cu sicriul sigilat.(...)

Aceste cadavre se igienizează, dar nu se efectuează asupra lor manopere de cosmetizare și nici nu se îmbracă, înainte de a fi introduse în sac. (...)

Ulterior, corpul învelit în cei doi saci de vinil se introduce în sicriu, se pulverizează cu produs biocid de tip TP22 sau formol, urmând a se închide și sigila sicriul înainte de ieșirea din instituția medico-legală și predarea către aparținători, aceștia din urmă având obligația de a nu-l mai deschide ulterior.

Toate cazurile „suspecte" vor fi considerate drept cazuri „confirmate" și se vor lua măsurile de protecție corespunzătoare.(...)”

22 august 2021: La finalul Sfintei Liturghii, IPS Ignatie, Episcopul Hușilor, a oferit, într-un cadru festiv, Crucea Episcopală „Episcopul Grigorie Leu” a Episcopiei Hușilor, deputatului dr. Nelu Tătaru, din Huși. Poate se gândește acum, totuși, să i-o retragă, așa cum a făcut-o și Patriarhul României, PF Daniel, în cazul premierii eronate a unui înalt oficial al masoneriei. Articolul continuă după FOTO:

14 septembrie 2021: Nelu Tătaru îi propune premierului Cîțu vaccinarea obligatorie sau testarea săptămânală pentru anumite categorii de persoane, printre care și profesorii, iar cine nu se va supune măsurii și reprezintă un pericol să nu mai fie primit la locul de muncă.

15 septembrie 2021: „În acest moment, discuțiile sunt despre obligativitatea unor vaccinări sau a unor testări, dar deciziile se vor lua în următoarea perioadă (...), ne gândim la tot ce înseamnă structuri ale statului, tot ce înseamnă spital, tot ce înseamnă școli”, a spus Nelu Tătaru, citat de agenția oficială Agerpres.

13 aprilie 2021: Întrebat la TVR ce se întâmplă dacă părintele refuză să își vaccineze copilul și plătește amenda, Nelu Tătaru a afirmat că părintele ar putea fi decăzut din drepturi. VIDEO mai jos:

NELU TĂTARU, RACOLATUL DE SECURITATE, DESPRE VACCINAREA OBLIGATORIE A COPIILOR:

Și presa locală se scandalizează de scamatoriile electorale ale deputatului și fostului senator și ministru PNL:

„Tupeul lui Nelu Tătaru, președintele pe județ al PNL, de a încerca să-i prostească pe bârlădeni că nu el a închis Spitalul ”Beldiman” pentru a trata aici toți bolnavii de Covid din județ, îi explodează în față cu violență.

În plină campanie electorală, Tătaru încearcă pe toate căile să se descotorosească de imaginea morților îngropați în saci de plastic, de izoletele care te luau pe sus după primul strănut și de măștile vândute ”la negru” în farmacia soției sale, la preț de 10 ori mai mare (Click AICI pentru detalii).”, scrie ziarul Obiectiv în articolul intitulat:

(Facsimil/Video) Bârlădenii nu uită! Iată documentul prin care Nelu Tătaru a ordonat închiderea spitalului și filmarea în care conducerea Bârladului s-a opus absurdei decizii!

Nelu Tătaru a participat în urmă cu trei săptămâni la o emisiune „Lumină Sfântă” împreună cu PS Ignatie: VIDEO AICI.