ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii și procurorii au descins în forță astăzi, CU MASCAȚI, la locuința din București a fostului jurnalist Dan Diaconescu, transmit în buclă televiziunile.

Aflăm că polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat astăzi percheziții domiciliare, la locuința lui Dan Diaconescu. Acesta A FOST RIDICAT DE MASCAȚI în această dimineață și potrivit surselor Antena 3 va fi dus la Constanța pentru a fi audiat. „Pe surse”, „se află” că Dan Diaconescu ar fi acuzat că în anul 2021 ar fi întreținut relații sexuale cu două surori gemene care la vremea respectivă erau minore.

În urmă cu scurt timp, din casa lui a ieșit și avocatul acestuia care a spus că a vorbit foarte pe scurt cu el și că exista acel mandat de percheziție emis de către judecătoria Constanța în urmă cu câteva zile, după cum a transmis Antena 3. Acesta a spus că fostul prezentator TV a susținut că este nevinovat și că nu a avut nici un fel de legătură cu un minor.

Cei de la Investigații Criminale au ridicat inclusiv telefoane și laptopuri care urmează să fie percheziționate.

Este foarte posibil ca după această audiere să se emită inclusiv ordonanță de reținere pe numele lui Dan Diaconescu, susțin „sursele”. Avocatul fostului prezentator TV a negat că s-ar putea să se întâmple asta după audieri pentru că Dan Diaconescu nu ar fi avut astfel de legături.

Nu știm, desigur, dacă este adevărat sau nu. Dar știm că oricine beneficiază de prezumția de nevinovăție. Stilul securistic de a se arunca pe piață acuze picante „pe surse”, de a se ridica cu mascați și televiziuni un om care poate fi invitat la poliție, pentru că oricum este eliberat condiționat din altă cauză, ne face să ne întrebăm ce se mai încearcă să se acopere de data aceasta prin noul show media care ne aduce aminte de EPOCA NEAGRĂ A JUSTIȚIEI KOVESI TV?

În același timp, DIGI 24 titrează ca informație sigură că politicianul PNL Rareș Bogdan A FOST AUDIAT DE DNA și nu numai pentru Dosarul OTOPENI - cum se afirmă deja de câteva zile - ci, acum, pentru Dosarul ROMARM.

Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO de la orele 12.00, prim-vicepreședintele PNL susține că informațiile nu sunt adevărate. „NU”, a fost răspunsul lui Bogdan, când a fost întrebat dacă a fost audiat în această dimineață la DNA.

La orele 13.30, Rareș Bogdan revine cu declarații și afirmă că ”Nu, nu am fost la DNA , nu am nici o legătură cu acest Dosar OTOPENI.”

În ceea ce privește dosarul măștilor falsificate în perioada pandemiei, Rareș Bogdan a spus că nu are nici o legătură. ”Nu am nici o legătură cu acest Dosar (ROMARM - n.n.). Nici nu îl cunosc pe domnul Gabriel Țuțu, parcă. La început am crezut că este o poreclă, dar nu este așa (...) Nu îl cunosc și nu am nici o legătură”.

Cu toate acestea, și la această oră DIGI 24 - televiziunea noii securități - transmite, cu o actualizare de la 12.44: „Audierea în calitate de martor a europarlamentarului Rareș Bogdan a fost solicitată de procurorul de caz în dosarul Romarm. Audierea a avut loc joi dimineață și, din informațiile Digi24, au asistat mai mulți dintre avocații inculpaților din acest dosar.”

FAKE MEDIA? Așa se pare.

Pe cine a supărat Rareș Bogdan?

AURESCU PE CANAL! După eșecurile Schengen și Bîstroe, ministrul care se afundă cu trabucul în gură în fotoliul PNL de la MAE l-a acuzat de PUTINISM pe prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, apoi a fugit în Lituania. DEMISIA!