ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Florin Morariu, românul devenit erou în Marea Britanie, după ce i-a înfruntat pe teroriști în timpul atacului din 3 iunie, a revenit acasă, la Iași, pentru că autoritățile nu i-au oferit protecția pe care a cerut-o.

Florin Morariu se temea de răzbunarea unor prieteni ai teroriștilor și pentru că autoritățile britanice și române nu i-au oferit protecție, a decis să se întoarcă la Iași, relatează ziare.com.

„Cu promisiuni și vorbe și doar vorbe și doar vorbe. Sunt sătul de vorbele lor. Toți promit că îți dau, îți dau casă pe benefit (ajutoare sociale), îți dau fel de fel. Până acum n-am primit nimic. Unde-s oamenii ăștia? Și deja e o lună și ceva. Ce facem, gata s-au spălat pe mâini toți?", a spus Florin Moraru.

Florin, 32 de ani, lucra ca brutar la Londra, în apropierea zonei în care teroriștii ucideau trecători, pe 3 iunie. Românul nu s-a lăsat intimidat de atacatori, ci a pornit pe urmele lor, pe unul din el atacându-l cu o navetă.

Toată presa britanică l-a numit atunci erou pe Florin, pentru că l-a șicanat pe teroristul care, probabil, ar mai fi atacat și alte persoane.