ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În noaptea de 26 spre 27 mai, ÎPS Teodosie a săvârșit Odovania Învierii Domnului, slujba care se ține tradițional după fiecare praznic împărătesc.

Motivând că dorește să ofere o consolare credincioșilor care n-au putut participa la slujba de Înviere, Arhiepiscopul Tomisului a oficiat Sfânta Liturghie la miezul nopții, oferindu-le participanților sfânta Lumină primită de la Ierusalim, de Paști.

La slujbă au participat peste 100 de persoane, dar alte câteva mii s-au uitat pe internet la transmisiunea în direct. Unul dintre telespectatori a scris :  „Înălțătoare slujbă a ținut IPS Teodosie, realmente am simțit de la Arad rugăciunea lui...

Din câți jurnaliști au fost acolo niciunul nu a scris/spus azi ce e cu această slujbă, ce semnifică ea și de ce seamănă cu slujba Învierii... e mai aducător de rating să spui că a replicat slujba de la Paști. Îngrozitoare manipularea asta media”.
 
ActiveNews vă oferă o galerie foto de la eveniment, realizată de  fotograful Vali Vădănoiu.

 


Imagini de la Odovania Învierii săvârșită de ÎPS Teodosie

Vezi galeria Imagini de la Odovania Învierii săvârșită de ÎPS Teodosie