ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doi tineri care au un magazin în Năvodari, județul Constanța, s-au gândit să facă o faptă bună zi de zi, gestul lor devenind rapid viral pe Internet.

Gestul unor tineri patroni de magazin din Năvodari a devenit viral pe rețelele de socializare, unde sute de oameni au distribuit, în doar câteva ore, o poză în care se poate vedea ce oferă oamenii cu inimă mare.

Proprietara, pe nume Georgiana, a decis, potrivit libertatea.ro, să pună zilnic într-un coș din magazin câte cinci pâini, iar cei care nu își permit să-și cumpere nici măcar o bucată de pâine sunt invitați să o ia gratis.
 
Ideea a fost primită cu admirație de clienții magazinului, unii dintre ei alegând să lase și ei în coșul din magazin diferite produse pentru oamenii sărmani.

Gestul amintește de cel al brașoveanului Erwin Albu, cel care a inițiat „ Autoservirea din gospodărie pentru oameni cinstiți".