Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu va fi înmormântat, azi 18 mai, la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare, informează Mediafax.

Cristian Țopescu a decedat, marți, la Spitalul Elias din Capitală, din cauza unor complicații provocate de diabet.

„Cristian George Țopescu, în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", potrivit unui anunț al Spitalului Elias din Capitală.

Cristian Țopescu avea 81 de ani și a fost comentator sportiv și politician, fiind ales senator de București, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.