ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul senator Valer Marian, exclus din Parlament și din PSD în urma dezvăluirilor și interpelărilor făcute de-a lungul timpului de la tribună, scrie în Cotidianul despre tribulațiile din interiorul Serviciului Român de Informații.

Conform fostului parlamentar, actualul senior-editor al siteului Ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, are o cumnată în cadrul SRI și persoana în cauză urmează să primească o funcție importantă.

„Generalul Emilia Cristina Posastiuc a deținut funcția de șef al Centrului de Surse Deschise, denumit și Centrul de Monitorizare Media, unitatea SRI care s-a ocupat de penetrarea, infiltrarea și manipularea presei din România. Se vehiculează că, după pensionare, în locul său va fi promovată doamna colonel Dogioiu, cumnata patroanei site-ului ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, la adresa căreia au fost lansate acuzații că ar face jocurile SRI în presă. Doamna colonel Dogioiu a avut în ultimii ani însărcinări de serviciu în Bruxelles, pe linie de documente”, afirmă fostul senator în material.

Ioana Ene Dogioiu și site-ul ziare.com au fost acuzați, de-a lungul timpului, de către ziariști precum Ion Cristoiu, că sunt „portavocea” SRI și DNA, a „binomului”.