Fostul senator Valer Marian, exclus din Parlament și din PSD în urma dezvăluirilor și interpelărilor făcute de-a lungul timpului de la tribună, scrie în Cotidianul despre tribulațiile din interiorul Serviciului Român de Informații.

Conform fostului parlamentar, actualul senior-editor al siteului Ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, are o cumnată în cadrul SRI și persoana în cauză urmează să primească o funcție importantă.

„Generalul Emilia Cristina Posastiuc a deținut funcția de șef al Centrului de Surse Deschise, denumit și Centrul de Monitorizare Media, unitatea SRI care s-a ocupat de penetrarea, infiltrarea și manipularea presei din România. Se vehiculează că, după pensionare, în locul său va fi promovată doamna colonel Dogioiu, cumnata patroanei site-ului ziare.com, Ioana Ene Dogioiu, la adresa căreia au fost lansate acuzații că ar face jocurile SRI în presă. Doamna colonel Dogioiu a avut în ultimii ani însărcinări de serviciu în Bruxelles, pe linie de documente”, afirmă fostul senator în material.

Ioana Ene Dogioiu și site-ul ziare.com au fost acuzați, de-a lungul timpului, de către ziariști precum Ion Cristoiu, că sunt „portavocea” SRI și DNA, a „binomului”.