Siteul Vice.com este acuzat de promovarea pedofiliei, după ce platforma de extremă stângă a realizat mai multe articole în acest sens.

Mai precis, siteul Vice.com, ediția Canada, a realizat un serial în care a criticat și demonizat o mișcare cetățenească care se ocupă cu demascarea și identificarea pedofililor canadieni.  Organizația ad-hoc, denumită Vânătorii de Monștri din Surrey (SCC), se ocupă cu prinderea predatorilor sexuali ai copiilor, mai precis cu pedofilii.  Pe pagina lor, aceștia spun că molestarea sexuală a copiilor este o „epidemie în creștere” în Canada și că mișcarea îi expune public pe cei care vânează minori pe internet, pentru a se asigura că nu scapă de sistem.

Canada, țară descrisă drept una dintre cele mai liberale din lume și unde premierul participă activ la marșurile homosexualilor, s-a confruntat acum 4 ani cu caz extrem de grav: peste 340 de persoane au fost arestate pentru participarea la o masivă rețea de pedofilie.

În aceste condiții, siteul Vice.com a realizat un material din trei părți în care acuză pe cei de la SCC de „tactici abuzive”, de violență și de haos. Mai mulți cititori s-au arătat oripilați de modul în care Vice a prezentat subiectul, părând să țină partea pedofililor.

Dar cei de la Vice nu s-au oprit aici. A urmat un interviu cu un pedofil canadian, Todd Nickerson (FOTO),  care s-a plâns că este vânat de către comunități. Autoarea articolului consideră că stigmatizarea pedofililor este greșită pentru că împiedică aflarea numărului real al acestora! 

Acest mesaj a devenit explicit într-un interviu cu o victimă a pedofililor, Rhea Martinez, în care aceasta pledează explicit pentru mai multă toleranță, astfel încât mai mulți pedofili să-și facă „afecțiunea publică”. Titlul articolului este sugestiv: O victimă a unui caz de viol al unui copil explică de ce societatea ar trebui să fie mai EMPATICĂ față de pedofili.

În martie 2016, televiziunea finanțată de Guvernul Trudeau lansa un documentar controversat, în care tema era despre preconcepțiile greșite despre pedofili și mesajul vorbea despre o afecțiune a unor oameni care se nasc cu o atracție sexuală  „ca toți oamenii”.

Vice.com este o rețea de siteuri care promovează minoritățile sexuale, descriindu-se ca progresistă. În România, siteul Vice.com este vehement împotriva referendumului pentru familie, inițiat de Coaliția pentru Familie și semnat de 3 milioane de români.

În 2016, Curtea Supremă a Canadei a decis că majoriatea relațiilor sexuale dintre oameni și animale nu sunt ilegale.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews