Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu mărturisește, din nou, că este un avid cititor al siteului ActiveNews.ro.

„Deși nu împărtășesc multe dintre punctele sale de vedere, sînt – după cum am mai mărturisit și altădată – un cititor consecvent al site-ului ActiveNews. În ce privește o publicație militantă pentru un obiectiv, site-ul mi se pare exemplar”, scrie omul de presă în Evenimentul Zilei.

„Dacă și alte obiective ar beneficia de astfel de publicații, poate că în România, în fine, o idee ar putea deveni faptă, depășind stadiul talk- show-urilor în genul celor ținute la Fierăria lui Iocan, cel mai cunoscut studio din istoria literaturii române”, continuă jurnalistul în articolul „Cum încearcă să aburească Liviu Dragnea cele 3 milioane de semnături care au cerut Referendum. România lui Cristoiu”, publicat pe 18 aprilie în publicația menționată anterior.

În 2017, Cristoiu scria despre ActiveNews: „este una dintre puținele publicații care-și mai amintește în presa noastră ADEVĂRUL că suntem români și nu zuluși”.
 
ActiveNews este o publicație românească, înființată în 2013, care s-a impus prin calitatea știrilor și comentariilor sale, fiind citată cu regularitate în mass-media românească (Evenimentul Zilei, B1 TV, Mediafax, Antena 3, etc), dar și de către instituțiile statului.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews