ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu mărturisește, din nou, că este un avid cititor al siteului ActiveNews.ro.

„Deși nu împărtășesc multe dintre punctele sale de vedere, sînt – după cum am mai mărturisit și altădată – un cititor consecvent al site-ului ActiveNews. În ce privește o publicație militantă pentru un obiectiv, site-ul mi se pare exemplar”, scrie omul de presă în Evenimentul Zilei.

„Dacă și alte obiective ar beneficia de astfel de publicații, poate că în România, în fine, o idee ar putea deveni faptă, depășind stadiul talk- show-urilor în genul celor ținute la Fierăria lui Iocan, cel mai cunoscut studio din istoria literaturii române”, continuă jurnalistul în articolul „Cum încearcă să aburească Liviu Dragnea cele 3 milioane de semnături care au cerut Referendum. România lui Cristoiu”, publicat pe 18 aprilie în publicația menționată anterior.

În 2017, Cristoiu scria despre ActiveNews: „este una dintre puținele publicații care-și mai amintește în presa noastră ADEVĂRUL că suntem români și nu zuluși”.
 
ActiveNews este o publicație românească, înființată în 2013, care s-a impus prin calitatea știrilor și comentariilor sale, fiind citată cu regularitate în mass-media românească (Evenimentul Zilei, B1 TV, Mediafax, Antena 3, etc), dar și de către instituțiile statului.