Jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu mărturisește, din nou, că este un avid cititor al siteului ActiveNews.ro.

„Deși nu împărtășesc multe dintre punctele sale de vedere, sînt – după cum am mai mărturisit și altădată – un cititor consecvent al site-ului ActiveNews. În ce privește o publicație militantă pentru un obiectiv, site-ul mi se pare exemplar”, scrie omul de presă în Evenimentul Zilei.

„Dacă și alte obiective ar beneficia de astfel de publicații, poate că în România, în fine, o idee ar putea deveni faptă, depășind stadiul talk- show-urilor în genul celor ținute la Fierăria lui Iocan, cel mai cunoscut studio din istoria literaturii române”, continuă jurnalistul în articolul „Cum încearcă să aburească Liviu Dragnea cele 3 milioane de semnături care au cerut Referendum. România lui Cristoiu”, publicat pe 18 aprilie în publicația menționată anterior.

În 2017, Cristoiu scria despre ActiveNews: „este una dintre puținele publicații care-și mai amintește în presa noastră ADEVĂRUL că suntem români și nu zuluși”.
 
ActiveNews este o publicație românească, înființată în 2013, care s-a impus prin calitatea știrilor și comentariilor sale, fiind citată cu regularitate în mass-media românească (Evenimentul Zilei, B1 TV, Mediafax, Antena 3, etc), dar și de către instituțiile statului.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.