Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, se alătură personalităților care citesc și distribuie știrile și materialele publicate de ActiveNews.ro.

Mai precis, pe 27 mai, șeful diplomației românești a distribuit pe pagina sa de facebook o știre publicată de colega noastră, Luciana Pop, privind atitudinea României în legătură cu mecanismele UE declanșate împotriva Ungariei și Poloniei.

Acest gest, venit din partea unui demnitar de cel mai înalt rang al statului român, certifică ActiveNews ca o sursă de știri credibilă și serioasă.

Ministrul român al Afacerilor Externe se alătură astfel Profesorului Academician Doctor Ioan Aurel Pop, deputatului PNL Daniel Gheorghe, profesorului Radu Baltasiu de la Universitatea București, profesorului Ilarion Țiu, profesorului Costea Munteanu, a liderului Pieței Universității, Marian Munteanu,  colegilor de breaslă de la trustul Basilica, jurnalistului Liviu Mihaiu și multor alte personalități - profesori, politicieni, jurnaliști, sportivi, actori, preoți și teologi, care au citit și au distribuit știrile ActiveNews. Tuturor acestora, dar și tuturor pe care i-am uitat, le mulțumim!

Aceste certificări, dar și citarea de către BBC, arată că în doar 4 ani de viață, ActiveNews s-a impus - în ciuda calomniilor, ca o sursă de știri credibilă și obiectivă.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews