Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, se alătură personalităților care citesc și distribuie știrile și materialele publicate de ActiveNews.ro.

Mai precis, pe 27 mai, șeful diplomației românești a distribuit pe pagina sa de facebook o știre publicată de colega noastră, Luciana Pop, privind atitudinea României în legătură cu mecanismele UE declanșate împotriva Ungariei și Poloniei.

Acest gest, venit din partea unui demnitar de cel mai înalt rang al statului român, certifică ActiveNews ca o sursă de știri credibilă și serioasă.

Ministrul român al Afacerilor Externe se alătură astfel Profesorului Academician Doctor Ioan Aurel Pop, deputatului PNL Daniel Gheorghe, profesorului Radu Baltasiu de la Universitatea București, profesorului Ilarion Țiu, profesorului Costea Munteanu, a liderului Pieței Universității, Marian Munteanu,  colegilor de breaslă de la trustul Basilica, jurnalistului Liviu Mihaiu și multor alte personalități - profesori, politicieni, jurnaliști, sportivi, actori, preoți și teologi, care au citit și au distribuit știrile ActiveNews. Tuturor acestora, dar și tuturor pe care i-am uitat, le mulțumim!

Aceste certificări, dar și citarea de către BBC, arată că în doar 4 ani de viață, ActiveNews s-a impus - în ciuda calomniilor, ca o sursă de știri credibilă și obiectivă.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.