ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mâine, Vineri, 12 Mai, la orele 19, îi așteptăm pe prietenii ActiveNews alături de noi, în grădina așezământului cultural La Copac - cârciumă de jupâni - din strada Pitar Moș 23, la concertul realizat de artistul Florin Chilian în beneficiul nostru, pentru un mini-studio TV și o aplicație de telefon.

Se poate face o donație minimă de 50 de lei chiar la intrare dar trebuie să vă faceți rezervare de pe-acum pentru a nu se depăși numărul de locuri disponibile. PENTRU REZERVĂRI sunați la 0722-704-445 - LA COPAC.

Vedeți și Starea de Libertate susține concertul caritabil al artistului Florin Chilian pentru ActiveNews: Vineri, 12 iunie, orele 19.00, ne vedem La Copac. Rezervați locurile acum. VIDEO

La eveniment, cunoscuta jurnalistă Olivia Steer ne va introduce în tematica manifestării, condiția presei astăzi și cum poți să rămâi liber, iar tânărul muzician anti-sistem Alex. Gavril va cânta în deschiderea concertului de binefacere inițiat de inimosul Florin Chilian.

Nu în ultimul rând, cititorii vor putea afla direct de la Adrian Pătrușcă și ziaristii ActiveNews când am putea porni prima emisiune de dezbateri și analize ale evenimentelor naționale și internaționale și, totodată, vom ciocni împreună pentru libertatea presei, cât se mai poate. Haideți să facem gașcă!

Detalii - AICI și Evenimentul FB - AICI

Vă așteptăm!

Citiți și Mihai Tîrnoveanu: Alături de ActiveNews! Ne vedem vineri, 12 mai, orele 19.00, la Concertul cu Florin Chilian de la așezământul bucureștean La Copac!

VIDEO MANIFEST Alex. Gavril: Black Sheep - Another Sheep in the Mall