Rapperul Dragoș Gărdescu mai cunoscut sub numele său de scenă, Puya, a răspuns publicației Vice.com după ce redacția din România a trustului media american i-a dedicat un articol.

Mai precis, în articolul „Puya a ajuns să facă pe victima corectitudinii politice în cel mai disperat clip din România”, artistul este atacat pentru că a lansat un manifest muzical împotriva corectitudinii politice, din cauza interzicerii unui concert într-un club din Cluj - Napoca pe motive ideologice.

Rapperul nu a stat mult pe gânduri și a realizat un video în care le-a răspuns celor de la Vice. Iată câteva cuvinte din mesajul lui Dragoș Gărdescu:
 

„„ViceNews”, știri despre vicii...Măi fraților, hai s-o luăm așa: hai să fim sinceri. Vice News este o companie americană, voi aveți, ca să zic așa, o misiune: astea cu diversitatea, multiculturalismul și toate chestiile astea. Eu știu că dacă spui ceva invers, te dă afară. N-ai cum să spui părerii șefului tău. Așa că s-o tăiem p-asta cu obiectivitatea, că e clar că n-ai cum să obiectiv”, a spus Puya.
 
Vice.ro face parte din trustul „Vice News”, cunoscut pentru agenda sa de extremă stângă. De altfel, pe lângă homosexualitate, publicația a fost acuzată că în Canada promovează pedofilia.
 
Colegul de trupă al lui Dragoș Gărdescu, Tudor Sișu, a fost unul dintre inițiatorii demersului pentru modificarea Constituției în vederea definirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.