ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi seară în Statele Unite, orele 24.00, ora României, Marele juriu din Manhattan a votat pentru punerea sub acuzare a fostului președinte Donald Trump în legătură cu presupusele plăți făcute către persoana promiscuă Stormy Daniels, anunță presa conservatoare americană

Acuzația penală a fost depusă sub sigiliu de către biroul procurorului districtual din Manhattan și urmează să fie anunțată în zilele următoare, au declarat pentru New York Times patru surse familiarizate cu această chestiune.

La acel moment, procurorii care lucrează sub conducerea procurorului soroșist Alvin Bragg îi vor cere lui Trump să se predea pentru a fi pus sub acuzare pentru acuzațiile momentan neclare.

Este o acțiune fără precedent în istoria Americii.

Știrea vine exact în ziua în care s-a confirmat că Trump își zdrobește concurența la Prezidențialele din 2024: a ajuns la 30% peste DeSantis.

REACȚIA LUI TRUMP:

„Este o persecuție politică și o interferență electorală la cel mai înalt nivel din istorie", a declarat Trump într-un comunicat citat de FoxNews. „Din momentul în care am coborât pe scara rulantă aurită de la Trump Tower și chiar înainte de a depune jurământul în calitate de președinte al Statelor Unite, democrații din stânga radicală - inamicul bărbaților și femeilor care muncesc din greu din această țară - au fost angajați într-o vânătoare de vrăjitoare pentru a distruge Mișcarea Make America Great Again (America Măreață).”

„Vă amintiți la fel ca și mine: Rusia, Rusia, Rusia, Rusia; farsa Mueller; Ucraina, Ucraina, Ucraina; farsa de punere sub acuzare 1; farsa de punere sub acuzare 2; raidul ilegal și neconstituțional de la Mar-a-Lago; și acum asta”, a spus Trump, referindu-se la anchetele care i-au umbrit președinția.

„Democrații au mințit, au trișat și au furat în obsesia lor de a încerca să-l "prindă pe Trump", dar acum au făcut ceva de neconceput - incriminarea unei persoane complet nevinovate într-un act de interferență electorală flagrantă”, a spus Trump, adăugând: „Niciodată în istoria națiunii noastre nu s-a mai făcut așa ceva”.

Trump a declarat că democrații „au trișat de nenumărate ori de-a lungul deceniilor, inclusiv spionând campania mea, dar nu s-a mai întâmplat niciodată până acum să se folosească de armamentul sistemului nostru de justiție pentru a pedepsi un adversar politic, care se întâmplă să fie un președinte al Statelor Unite și, de departe, principalul candidat republican la președinție. Niciodată.”

El l-a criticat pe Bragg, spunând că a fost "ales cu mâna și finanțat de George Soros, este o rușine".

„În loc să oprească valul de infracțiuni fără precedent care pune stăpânire pe New York, el face treaba murdară a lui Joe Biden, ignorând crimele, spargerile și agresiunile asupra cărora ar trebui să se concentreze”, a spus el. „Iată cum își petrece Bragg timpul!”.

„Cred că această vânătoare de vrăjitoare se va întoarce masiv împotriva lui Joe Biden”, a spus Trump. „Poporul american își dă seama exact ce fac democrații de stânga radicală aici. Toată lumea poate vedea asta”.

„Așa că Mișcarea noastră și partidul nostru - uniți și puternici - îl vor învinge mai întâi pe Alvin Bragg, apoi îl vom învinge pe Joe Biden și îi vom da afară din funcție pe toți acești democrați corupți, până la ultimul, pentru a putea FACE AMERICA MĂREAȚĂ DIN NOU!”, a încheiat Trump declarația sa.

Opinia jurnalistului Tucker Carlson: „Indiferent de ceea ce se va întâmpla în continuare, putem fi siguri că nu mai există cale de întoarcere din acest moment.”. VIDEO:

Tucker Carlson: „Este o prigoană politică”