Ambasada Suediei la București a publicat un mesaj pro LGBT cu jumătate de oră înainte de începerea sesiunii Senatului României în care se supunea la vot inițiativa cetățenească prin care se cerea organizarea Referendumului pentru Căsătorie.

Este vorba despre un clip în care Comandantul Suprem al Forțelor Armate Suedeze, Micael Bydén, cântă și dansează la o paradă a homosexualilor din Stockholm, cu scopul de a „arăta sprijinul Armatei pentru eveniment”. Alături de clip, Ambasada Suediei la București a scris hashtag-urile #LGBTrightsarehumanrights” (drepturileLGBTsunt drepturileomului) sau #ThisisEurope (Asta e Europa) și #Europeanvalues (Valori europene).

Azi, Ambasada a recidivat și a distribuit o postare a Bisericii Suedeze, cultul luteran dominant din țara respectivă, în care este surprins un steag LGBT și mesajul „Fiecare ființă umană este iubită de Dumnezeu”.

Ambasada Suediei a făcut același lucru și acum un an, atunci când inițiativa cetățenească a trecut de votul Camerei Deputaților. 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.