Andrei Caramitru, Fost consilier al președintelui USR Dan Barna, a comentat în termeni incalificabili informația conform căreia Mihail Neamțu ar fi un posibil candidat la președinție din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), așa cum ActiveNews a anunțat în premieră acum câteva zile.

 USR-istul l-a jignit pe Neamțu, numindu-l „isteric, frustrat notoriu, cretin dacopat” într-o postare pe facebook.

„Ceva mai cretin și penibil decât PMP e greu de inventat. Bine - PSD îi depășește dar nu e greu. Aud că îl măsoară pentru prezidențiale pe un mic isteric, un frustrat notoriu, un cretin dacopat, un „tenisman” ultra-ortodox pe nume Neamțu. Eu zic - mai bine o luați pe Udrea iar să își pună poalele în cap. Cam asta e nivelul vostru. Măcar e pe față. Poale în cap, isterie, prostie și beție”, a scris el.

Postarea vine la câteva zile după ce Caramitru a încercat să sugereze că are „valori pozitive” și din acest motiv ar fi mai bun decât cei care respectă regulile Bisericii, afirmație demontată de jurnalistul Gabriel Popa.

În luna iunie, Caramitru îl insultase pe Neamțu numindu-l „imbecil, ticălos, dezaxat”, după ce acesta din urmă a spus despre USR că susține migrația necontrolată, „toleranță față de islamul politic, secularism agresiv și globalism fără frontiere”.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews