ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andrei Caramitru, Fost consilier al președintelui USR Dan Barna, a comentat în termeni incalificabili informația conform căreia Mihail Neamțu ar fi un posibil candidat la președinție din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), așa cum ActiveNews a anunțat în premieră acum câteva zile.

 USR-istul l-a jignit pe Neamțu, numindu-l „isteric, frustrat notoriu, cretin dacopat” într-o postare pe facebook.

„Ceva mai cretin și penibil decât PMP e greu de inventat. Bine - PSD îi depășește dar nu e greu. Aud că îl măsoară pentru prezidențiale pe un mic isteric, un frustrat notoriu, un cretin dacopat, un „tenisman” ultra-ortodox pe nume Neamțu. Eu zic - mai bine o luați pe Udrea iar să își pună poalele în cap. Cam asta e nivelul vostru. Măcar e pe față. Poale în cap, isterie, prostie și beție”, a scris el.

Postarea vine la câteva zile după ce Caramitru a încercat să sugereze că are „valori pozitive” și din acest motiv ar fi mai bun decât cei care respectă regulile Bisericii, afirmație demontată de jurnalistul Gabriel Popa.

În luna iunie, Caramitru îl insultase pe Neamțu numindu-l „imbecil, ticălos, dezaxat”, după ce acesta din urmă a spus despre USR că susține migrația necontrolată, „toleranță față de islamul politic, secularism agresiv și globalism fără frontiere”.