ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.


Jurnalistul Narcis Daju, unul dintre oamenii de presă care s-au ocupat de cazul Sorinei, o acuză pe Viorica Dăncilă că a mințit și s-a făcut „tăinuitoare și complice a unor grupări infracționale din justiție și din Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție” în speța micuței din Baia de Aramă.

 

În articolul din GorjNews, acesta menționează  că Viorica Dăncilă a uitat complet de Sorina, deși inițial „a vorbit inclusiv de schimbarea miniștrilor implicați în acest caz, de rapoarte peste rapoarte comandate Ministerului Muncii și Ministerului de Interne, de trimiterea urgentă a corpurilor de control ale ANPDCA și ale Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială, la Dolj și la Mehedinți”,
 
Daju scrie nimeni nu a luat nicio măsură „care să decurgă din cele întâmplate cu Sorina, lucru care este inacceptabil într-un stat de drept. Această situație este favorizată și de tăcerea totală, pe acest subiect, a președintelui României și a liderilor partidelor de așa-zisă opoziție”.

„Prezentăm, în continuare, cronologia minciunilor halucinante spuse, oficial, de premierul în funcție al României, Viorica Dăncilă.

Vineri, 21 iunie a.c., imediat după ce Sorina a fost ”extrasă” din familia de la Baia de Aramă care a crescut-o, premierul Viorica Dăncilă spunea așa: „E vorba de un copil. Cu sentimentele copilului nu trebuie să se joace nimeni.” Extrem de pompos, Dăncilă declara oficial că a cerut anchete de la Ministerul Muncii, Ministerul de Interne și Inspecția Judiciară, și că vrea să primească rezultatele acelor anchete până luni, 24 iunie a.c. Mai mult, Dăncilă n-a exclus ca miniștrii care au greșit în acest caz să fie schimbați din funcții! Declarațiile primului ministru sunt disponibile aici și aici.

A doua zi, după extracție, pe contul personal de facebook Viorica Dăncilă ne anunța că a cerut o anchetă în cazul Sorinei, și ne asigura de toată implicarea ei și de sancționarea celor găsiți vinovați.

Continuarea articolului este aici.
 
Micuța Sorina, în vârstă de 8 ani, a părăsit România cu direcția America împreună cu cetățenii americani.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews