ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL, Matei Dobrovie, a declarat că instituția numită Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) ar trebui să se autosesizeze în cazul recentelor declarații ale lui Andrei Caramitru (USR) despre Biserica Ortodoxă, pentru că sunt dovada unui „hate speech” (limbaj al urii).

„Aștept cu mare interes ca CNCD să se autosesizeze privind instigarea la ură împotriva Bisericii Ortodoxe și jignirea gravă a tuturor creștinilor ortodocși din România de către individul Andrei Caramitru. Dacă acesta nu este hate speech, atunci ce este? Dacă această instituție va tolera acest derapaj mizerabil și-l va lăsa nesancționat, aceasta va fi dovada incontestabilă că are o agendă ideologică anti-creștină și aplică în continuare dubla măsură în judecarea unor cazuri. Pentru unii mumă, pentru alții ciumă!”, a spus Matei Dobrovie.