ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a susținut din nou că România este prost văzută în Europa din cauza condițiilor din penitenciare. Totodată, liderul PSD a insistat că oamenii care se află în închisori nu sunt condamnați la moarte, deci societatea ar trebui să se preocupe de situația lor.
 
În sprijinul afirmațiilor sale, el s-a referit la omul de afaceri Dan Adamescu, fără a-i pronunța numele, care a murit luni noapte, el fiind condamnat la închisoare pentru fapte de corupție.

„Din păcate, România de ani de zile a primit foarte multe amenzi și condamnări pe condițiile din penitenciare. Multe documente oficiale nu au fost făcute publice, iar altele au fost făcute publice, dar nu au fost mediatizate suficient. Ele arată că România e văzută foarte rău din cauza condițiilor inumane din penitenciare.

Azi noapte a murit un om în penitenciar. Din ce știu, nu a fost condamnat la moarte...

Ministerul Justiției trebuie să prezinte câți oameni au murit în închisorile din România, să știm dacă au murit zeci, sute, mii. Eu cred că dacă nu au fost condamnați la moarte, nu e corect să moară în închisoare”, a declarat Liviu Dragnea.