ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Wilders pierde în alegerile din Olanda, deși partidul mai câștigă câteva mandate. 

Nu poți câstiga ceva trainic cu un discurs „de dreapta” ce arată duplicitatea inconștientă, tipică pentru un spațiu despiritualizat și al cărei exponent reprezentativ este teroristul Breivik, cel care a ucis cu sânge rece 77 de oameni, inclusiv copii. Baza ideologică este xenofobia oarbă, care contracarează arbitrar multiculturalismul mutilant al stângii. 
Ambii, Wilders și Breivik, sunt produse tipice ale modernității.

Poate să coexiste islamofobia cu propaganda LGBT? Perfect, în cazul lui Geert Wilders, un sprijinitor al cauzei „familiei” homosexuale și al ideologiei gender. Despre norvegianul Breivik, prietenii lui spuneau că este un homosexual inadaptat cu sinele: folosea creme de corp și pudră, dar fiind nemulțumit de propria figură și-a făcut operație la nas, pentru ca să arate mai „arian” - cel originar semănând, spunea el, cu al unui arab.

Mai trist este că o astfel de dreaptă este prizată și la meridian românesc, aici unde se adună creștinii pe locul în care un proprietar de bar pe profil indian, fost militar (bucătar și barman în Legiunea Străină) îngroapă porci vopsiți în tricolor (tot în lupta împotriva islamului). Același individ însă atacă ierarhia și pe Patriarh la un post tv, în timpul nenorocirii bine orchestrate de la Colectiv.

Îl putem numi „creștinism Zeitgeist” un „creștinism" fără Hristos, dezbisericit, ce are exponenți foarte vizibili inclusiv în junk-situri de tipul saccsiv (proprietatea unui pușcăriaș de drept comun, Vasile Vieru, condamnat pentru înșelăciune) sau apologeticum, ambii fiind - există suspiciuni întemeiate exprimate chiar în mănăstiri - manipulați de servicii în încercarea de a sparge Biserica. 

De ce? Păi cum să faci globalism cu o Biserică națională puternică?
Ce are în plus față de dreapta occidentală secularizată este că instrumentalizează crucea, sfinții, icoanele, tot așa cum o fac și țigăncile vrăjitoare când cheamă duhurile în timpul ritualurilor de magie „albă ".

Acest tip de „dreptă credință” se regăsea și în religia nazistă a SS, care redescoperea vechile ritualuri germanice păgâne, dar și în dacismul zamolxian al ofițerilor din securitatea și armata ceaușistă (Pavel Coruț a fost ofițer în contraspionajul militar), pe care îi mai observăm și astăzi contestând creștinismul ca fiind o „religie abrahamică” (y compris evreiască), inventată ca să țină în sclavie non-evreii, emasculându-i. Întrucât în loc să le promită victorii pe pământ, le promite ceva „improbabil ": Viața Veșnică.