ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mădălina Pușcalău Dobrovolschi este noul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Anunțul a fost făcut în această după-amiază chiar de fosta jurnalistă, într-o declarație de presă de la Palatul Cotroceni.
 
În anul 2014, după alegerile prezidențiale, Mădălina Pușcalău a plecat de la postul B1 TV, pentru ca, la începutul acestui an, să se întoarcă la Televiziunea publică, după zece ani. Noul purtător de cuvânt al lui Iohannis a moderat, la TVR 1, emisiunea Prim-Plan, alături de Alina Stancu, Mihai Rădulescu și Claudiu Lucaci.

Tatiana Niculescu Bran s-a retras din funcția de purtător de cuvânt al Administrației Prezidențiale la puțină vreme după numire, în primăvara anului 2015.
 
Aceasta a susținut, în aprilie 2015, că a renunțat la funcție de comun acord cu șeful statului, motivând că, în perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea sa cu presa nu a fost cea pe care și-a dorit-o.