ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihail Neamțu, membru PNL, spune că Alianța USR-PLUS susține politicile care doresc migrație necontrolată, toleranță față de islam și că vor lăsa Basarabia să cadă în mâinile Rusiei.

În replică, Andrei Caramitru, fost consilier personal al lui Dan Barna, a răspuns că „este mai manipulator și mai josnic decât ce a spus Dragnea în ultimii 2 ani”.

Sper ca e clar pentru toata lumea:

– Alianta 2020 (USR/Plus) sustine la nivel european politicile lui Macron/Verhofstadt: migratie necontrolata, porti deschise pentru populatiile africane, toleranta fata de Islamul politic, secularism agresiv si globalism fara frontiere. Pentru ca nu le pasa de crestinism, patriotism si istorie, liderii USR/Plus vor abandona Basarabia in ghearele Rusiei.

– PNL apara liberalismul economic si ordinea morala de inspiratie iudeo-crestina. Dreapta sustine reforma Statului, initiativa privata, familia si libertatea de constiinta (inclusiv dreptul cetatenilor de-a initia referendumuri). Fara o renastere demografica, Romania n-are viitor.

Sa nu ziceti ca nu v-am spus. O Duminica frumoasa!”

Mesajul său vine în contextul în care europarlamentarii USR-PLUS vor face parte dintr-un nou grup politic, fondat Emmanuel Macron și Guy Verhofstadt, președintele Franței, respectiv liderul grupului ALDE din Parlamentul European, după cum ActiveNews anunța la începutul lunii mai. Membrii acelui grup susțin chiar ce susține Neamțu, inclusiv minoritățile sexuale.

În replică, Andrei Caramitru, membru USR, a recurs la jigniri. 

„Nu e doar o minciună uriașă ce spune acest personaj. Dar este mai manipulator și mai josnic decât ce a spus Dragnea in ultimii 2 ani (nici el nu s-a gândit sa ne acuze că lucram pentru Rusia sau pentru islamiști). Discursul este mai extremist decât cel al lui Le Pen sau Salvini. Vorbim deja de legionarism, de extrema dreaptă aici.

Eu l-am taxat de imbecil. Trebuia să mai adaug și ticălos. Îmi mențin afirmația. Acum cere o "dezbatere” cu mine. Ce sa dezbat cu oameni dezaxați? Nu ma cobor la nivelul lor si nu îi ajut sa își crească profilul public.

Asta e ultima postare pe tema asta. Și cer formal PNL să îl excludă pe acest individ din partidul lor - le face foarte mult rău”, a scris fostul consilier al lui Dan Barna.