ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul de Interne, Carmen Dan, ar fi spus că Serviciul secret „Doi și-un sfert” a fost implicat în acțiunea de duminică seara, iar președintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut SRI să spună dacă a jucat vreun rol în protestele de seara trecută, anunță Cotidianul.

Totul s-a întâmplat la o reuniune de urgență a liderilor coaliției de guvernare care a avut loc duminică seară, potrivit Antena 3.

Astfel, în prima zi lucrătoare după mini-vacanță ar urma să fie chemați la ordine oamenii din Serviciu pentru lămuriri privind o eventuală implicare în mobilizarea protestelor din țară.

După protestele din Capitală și participarea președintelui Klaus Iohannis la manifestație, Dragnea l-a acuzat că „s-a situat în afara legii" și că „a vizat avantaje politice". „E un început de lovitură de stat", a susținut liderul PSD.

„Îi asigur pe români că nu-i voi mai permite președintelui Iohannis să răstoarne ordinea constituțională, să uzurpe calități oficiale intrând abuziv în ședințele de guvern sau să incite la dezordine socială și violență", a dat asigurări Dragnea.

SRI a transmis un comunicat în care neagă orice implicare în protestele care au avut loc duminică seară în țară.