Deși textul meu prin care afirmam că îl votez pe actualul președinte cu o seară înainte de alegeri, s-a vrut să fie doar, sau în cea mai mare parte o mărturisire de credință care să prindă aripi prin lumea virtuală și apoi în cea reală dat fiind contextul specific, iacătă că acum nevoit fiind, revin. Sau continui.

Dacă un român, ar fi scos la fel de multe cuvinte în campania electorală ca și actualul președinte ar fi avut multe etichete, cea mai utilizată probabil că ar fi fost cea de prost. Dacă nu, măcar mutălău. Dar el este neamț și se presupune că tace fiindcă e deștept, superior, înfăptuiește. Însă: ghinion …

Am fost vaccinați de orice urmă de patriotism și naționalism în special de către media de masă din care fac parte oameni ce au fost odată români. Acum sunt fără neam și fără țară și nu mai sunt nici măcar umani; sunt doar niște slugi și cred că nici măcar nu știu la cine se închină. La fel ca si președintele ales, a cărui nume mă feresc să îl pronunț și deși sunt ortodox, în veci nu aș fi votat o slugă.

Ortodox sunt, dar nu aș fi votat un trădător fără scop, fără țeluri, fără țară, fără mamă, fără nimic sfânt. Și da, fără copii. Nu știu care este cauza, dar nu trebuie să facem din acest lucru o chestiune admirativă, așa cum dânsul face invers din familia ce naște copii, fanatici religioși. La câți copii născuți pe familie suntem toleranți (sunt convins că habar nu are ce înseamnă acest cuvânt pornind de la etimologia lui) și la câți fanatici religioși (alte două cuvinte despre care nu știe nimic, dar rostește lozinca) dl. președinte? În câțiva ani o să fim arestați? Sau mai bine adresăm întrebarea ambasadelor, înaltele porți la care vă închinați domnule președinte?
 
Președintele țării este un om slab, laș și prost.  

Ortodox, ortodox, dar în veci nu aș fii votat un prost.

Trebuie să fii prost, prost rău, să numesti familia firească, nașterea de copii drept fanatism religios. E dincolo de orice limbaj de lemn sau de orice limbaj corect politic. E prostie. În starea ei pură. O spun cu durere, ca unul care l-am votat. Mă tem că actualul presedinte este chiar retardat. Nădăjduiesc însă că e doar prost.

M-am tot întrebat de-a lungul vremii, legat de mafioții care ne conduc, cum e mai bine pentru noi și cum e mai bine pentru ei? Să fie răi sau sa fie proști? Am tot oscilat. Acuma mi se pare că știu. Răutatea am văzut-o tratată, prostia mai niciodată.

Definiția cuvântului prost luată de pe DEX: Om lipsit de inteligență, fără judecată, fără minte; nătărău, nerod, tont, prostănac. De calitate inferioară, lipsit de valoare. Care nu este așa cum trebuie, din punct de vedere calitativ.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews