ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raportul pe care ministrul Justiției l-a prezentat joi în fața presei este unul extrem de profesionist, rămâne de văzut cum se vor desfășura lucrurile pe calea constituțională și legală, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre.

„Raportul pe care domnul ministru Tudorel Toader l-a prezentat astăzi în fața presei a fost unul extrem de profesionist, bazat pe lege, cu argumente foarte clare, solide și de netăgăduit. Concluzia pe care a tras-o era firească, ca urmare a acestui raport. Era firească de altfel și ca urmare a evoluției pe care cu toții am văzut-o în această perioadă de timp.  Susținem in mod evident decizia domnului ministru, rămâne mai departe pe calea constituțională și legală să vedem cum se vor desfășura lucrurile”, a subliniat Adrian Dobre.

Potrivit acestuia, ministrul Justiției nu a făcut altceva decât să reitereze concluziile Curții Constituționale și să le pună în paginile acestui raport.

„Afirmațiile domnului ministru nu sunt luate din eter sau din altă parte, sunt concluziile CCR pe care dânsul le-a citat. Adică faptul că domnia sa le-a prezentat ca fiind abateri succesive de la linia constituțională a României nu face altceva decât să arate realitatea cu care ne luptăm sau ne confruntăm de un an de zile”, a arătat purtătorul de cuvânt al PSD.