ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul Alianța Noastră România(ANR), formațiune condusă de Marian Munteanu, și-a manifestat opțiunea în ceea ce privește politica externă a țării noastre.

ANR consideră că politica externă a țării trebuie să aibă trei direcții de acțiune de mare importanță și trebuie să țină cont de poziția geografică a țării.

 

„Orientarea politicii externe a statului român trebuie să țină seama de dificultățile datorate poziției geopolitice, din acest punct de vedere fiind evidentă necesitatea găsirii unor formule de echilibru și a unor abordări realiste și eficiente.
În acest sens, considerăm că este necesară accentuarea acțiunilor diplomatice pe următoarele direcții de acțiune de mare importanță:
- utilizarea responsabilă și demnă a statului României de membru al UE și, mai ales, al NATO;
- activarea comunității mondiale a românilor și implicarea ei mai puternică în direcția susținerii intereselor României;
- cooperarea regională cu țările în care creștinismul deține poziții puternice, în primul rând cu țările ortodoxe, sprijinindu-se pe tradițiile spirituale comune acestor țări și popoare”, se arată într-un mesaj publicat de ANR pe pagina de facebook.
 
Alianța Națională România se definește ca un partid conservator ce îmbrățișează valorile democrației creștine. Partidul a fost înființat în 2016.