ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta, fostul prim ministru al României, a analizat primele cifre oficiale ale încasărilor la bugetul de stat pe luna ianuarie, care au consemnat un excedent bugetar, chiar dacă anul trecut s-a luat decizia micșorării TVA și alte măsuri pe care alții le-au criticat și le-au văzut drept populiste.

Acesta a avut o reacție extrem de dură la adresa celor care au criticat politicile propuse și implementate de Guvernul pe care l-a condus până în luna noiembrie a anului 2015, atunci când după ce a demisionat a fost înlocuit de Dacian Cioloș.


”Update - 1 MILIARD de RON ( peste 200 milioane EURO) incasate in plus la buget in Ianuarie 2016 doar din TVA - desi a scazut cota de la 24 la 9% !!!
Incasari din CAS cu 11% mai mari desi am scazut cu 5 puncte procentuale!
Incasari din accize mai mari cu 16% prin reorganizarea ANAF si activitatea Directiei Antifrauda!

Din acesti bani s-au acoperit fara nicio dificultate cresterile meritate de salarii de 25% educatie si sanatate, si 10% restul sectorului bugetar!

Si cu siguranta , daca exista vointa politica , reprezinta baza sustenabila pentru legea salarizarii si noi masuri de scadere a CAS!

Sunt foarte mandru ca am avut mintea si curajul sa implementam aceste masuri economice si sociale - si ca am rezistat la toate criticile si atacurile din tara sau afara / toti impostorii, urechistii si"apostolii austeritatii" ( genul Ionut Dumitru si alti basisti sinistri) ar merita tavaliti prin smoala, umpluti cu pene si fugariti prin piata publica

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews