Mai multe persoane au protestat în fața Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva procurorului general, Augustin Lazăr.

Aceștia au afișat două pancarte pe care stătea scris: „Procurorul torționar este un comunist penal pus de UE general” și „'89 - teroarea securistă și inculta. 89 + teroarea sorosista și oculta”.

Protestul a fost anunțat joi, pe rețelele de socializare de către publicistul Iulian Capsali și vine în contextul acuzațiilor tot mai numeroase conform cărora Lazăr a fost șeful unei comisii care a refuzat eliberarea deținuților politici de la închisoarea Aiud, înainte de 1989.

De asemenea, tot ieri s-a anunțat că Grupul de Dialog Social îl va premia pe Augustin Lazăr pentru activitatea din 2018.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.