ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Dragnea a acuzat posibile încercări de fraudare a alegerilor parlamentare, deși el însuși este condamnat pentru o astfel de faptă, premierul a reacționat pe Facebook și l-a ironizat pe liderul social-democrat, dând totodată asigurări că scrutinul nu va fi fraudat.

Răspunsul șefului PSD la postarea premierului nu a întârziat să apară.

Liviu Dragnea l-a acuzat pe Cioloș că a mințit pentru că a susținut că nu se va implica în politică și, totuși, o face. Liderul social-democrat l-a mai acuzat pe prim-ministru că este duplicitar și a susținut că un astfel de om nu este demn de încrederea nimănui.

”Eu mă așteptam de la premierul în funcție al României să nu posteze ironii pe Facebook într-un subiect atât de important. Ne cere să avem încredere în Dacian Cioloș? Eu nu mai am încredere! E același om care a zis că e tehnocrat și nu se implică în politică și se implică, același om care a zis că nu participă în campanie electorală, dar se implică până în gât în campanie. Deci un om duplicitar și care a mințit nu mai poate prezenta încredere”, a susținut Dragnea pentru B1 TV.