ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce l-au slujit pe Ceaușescu și au ținut în frâu poporul socotit un pericol pentru regim, după revolta populară urmată de lovitura de stat, securiștii s-au privatizat, au preluat banii și relațiile din comerțul exterior, au preluat active, au devalizat bănci, s-au pus în slujba unor escroci (FNI, Caritas), au pus mâna pe întreprinderi pe care le-au revândut sau le-au făcut bucăți la propriu, ca să vândă fierul vechi la REMAT și terenurile speculatorilor imobiliari, s-au băgat în presă și și-au construit trusturi. 

Înainte aveau în grijă cuceririle revoluționare, apărau „secretele” unei industrii care fusese și ea făcută inclusiv cu tehnologii furate din vest. Acum apără cu zel afacerile Corporațiilor, a căror corupție e „suportabilă”. 

Evident, și-au făcut si încă fac partide, le-au moșit în secret sau le-au infiltrat. De ceva ani sunt în slujba Dolarului (Licuriciului, apud Băsescu) și îl slujesc cu zel: atacă Biserica Ortodoxă, care încă are o voce în societatea noastră și este prezentă și în ultimul cătun, și face asta după directivele Departamentului de Stat; fac zob partidele care au relevanță națională, bagă la pușcărie pe "deviaționiști". Au făcut din "corupție" un bau-bau căruia tot ei îi vin de hac cu acoperiții din presă și justiție. Vorba aceea, „eu te-am făcut, eu te omor”. 

Oameni care dețin industrie, capitaliști de genul Nicolae, sunt de asemenea lichidați, odată cu ei pierzându-și locul de muncă mii de oameni ale căror întreprinderi le sunt închise, iar partidul-țintă este lipsit de un sponsor important. Corporațiile și băncile în schimb sunt sprijinite, iar interesele lor sunt apărate cu fervoare, dar discret. Din patriotism. 

Colonia e musai să fie devitalizată, bleagă, emasculată și mereu vinovată. Complexul de vinovăție este parte a programului special de reeducare a coloniei, pe lângă ștergerea istoriei, a memoriei culturale și a ethosului. Din celebra melodie a lui Jean Moscopol, „Tot ce-i românesc nu piere”, l-au șters pe „nu”. Tot ce-i românesc, dacă deranjează arhitectura de pe planșeta globalistă, TREBUIE să piară. 

Slujim Corectitudinea Politică, ideologia care învăpăiază Statul de Drept! Crezând că scapă de pușcărie, chiar și Voiculescu a virat politica trustului Intact. Însă, ca și alți oameni politici care nu au știut să stea drepți si au crezut că o să le cadă și lor ceva pe pâinea întinsă la baza mesei de pe care curge seul cald al vițelului gras și aurit, a văzut pe pielea lui că Stăpânii sunt cinici: te folosesc, apoi ești aruncat ca o cârpă murdară la groapa de gunoi.
Aviz amatorilor!

Să nu ne mire că Alina Mungiu Pippidi, ca și alți slujbași ideologici în perioada Băsescu (D.P. Aligică spunea în 2013: „Cred că din păcate se apropie clipa când va trebui să ne regrupăm în jurul serviciilor de informații și siguranță națională. Știu. Unii aveți rezerve. Dar nu există alternativă”) făcea zilele trecute apel la SIE ca să intervină în chestiunea manifestațiilor împotriva ororilor săvârșite de Barnevernet, care ar fi, vezi Doamne, opera rușilor ce ar vrea să compromită imaginea unui Occident ideal (și foarte profitabil în cazul dumneaei).

Cei care controlează politica americană (corporațiile și băncile) nu sunt proști: fac din slujbași care răspund la ordine în sistem militar (suntem singurii din Europa și din NATO care avem servicii secrete militarizate în ziua de azi) niște pioni cu care își fac treaba. De asta nici nu au avut nevoie de ambasador aici multă vreme: s-a lucrat cu atâta zel în interesul lor, că nu aveau nevoie de un coordonator major. Era suficient să se lucreze cu locotenenții din ambasadă. 

Ofițerilor din servicii li se spune, ca și pe vremea împușcatului, că slujesc țara și poporul. Și ei cred asta cu sinceritate, așa cum au crezut și înainte. Acum îl apară de "corupție", mantra absolută care rezolvă (definitiv) problemele României, deși în State se pregătește să vină la putere o reprezentantă de top a corupției: Hillary Clinton. Iar Gitenstein, fostul amabasador, și-a făcut mâna în diferite sectoare interesante de pe aici. 

Tot retardul social-politic în care ne aflăm este în mare parte opera lor pentru că este tentant să faci jocurile din umbră. Ai senzația de putere, crezi că faci numai binele, dar, în general, soldații sunt contraindicați în politică pentru că sunt complet lipsiți de viziune. Ei sunt loiali, dar nu înțeleg complexitatea lumii în care se găsesc. Au deschiderea care li se dă în regulamente și de către "mentor" (ofițerul superior). Șeful care le spune inclusiv că Rusia e răul absolut, de care trebuie să ne păzim. Evident că noi nu ne putem păzi de acest rău, are grijă Fratele mai Mare, Big Brother, de asta. 
Evident și în mod aprioric, toți cei care sunt împotriva cursului tiranic al politicii SRI-DNA, coordonată de la ambasada LGTB, este "putinist”. 

Soldații plătiți ai Globalismului sunt atât de utili încât Hegemonul aprobă pentru România un buget colosal pentru servicii, proporțional mult mai mare decât de cele din vest. Serviciile noastre secrete sunt printre cele mai obeze din lume: 60 de angajați la suta de mii de locuitori, când media în lumea „civilizată” este de 7 la suta de mii de locuitori. SUA are aproximativ 10, Germania, puțin peste 3, Franța, 5, Marea Britanie, „doar” 6,2.

După ce au slujit Partidul Comunist si s-au infruptat ulterior din averea nationala, serviciile slujesc Noua Ordine Mondială, adică Minunata Lume Nouă a globalismului, chiar dacă mulți dintre ei cad în propriile tranșee săpate in lupta contra "coruptiei”. 
Ne fac „binele” cu forța și cu tot zelul din dotare. 

Să ne Trăiți, făcătorilor de Bine pentru alții!