Alina Mungiu, cunoscută ONG-istă de meserie, susține că protestele împotriva abuzurilor autorităților norvegiene care se ocupă cu protecția copiilor sunt controlate de Rusia

În ultimul articol al doamnei Mungiu publicat pe siteul RomaniaCurata, ONG-ista afirmă că manifestațiile declanșate de mii de români în țară și străinătate sunt de fapt manevrate de Kremlin. Alina Mungiu cere intervenția serviciilor secrete pentru a rezolva problema. Mai precis, Mungiu-Pippidi cere intervenția SIE, instituție condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, întâmplător sau nu, un personaj legat de doamna Pipidi prin origine și prin afiliația la ONG-uri finanțate de George Soros.

"Nu poți să nu îți pui întrebarea cum se face, în țări unde nu a avut loc niciodată o demonstrație pentru drepturile copilului, ca în România, deși poveștile orfanilor, cu SIDA sau fără, au ținut afișul 20 de ani, sau care conduc în topul violenței domestice, ai brusc mulțimi scoase de un canal de televiziune din casă cu pancarte mari, printate color și într-o engleză impecabilă, să protesteze contra tratamentului la care sunt supuși copiii lor în țările cele mai civilizate din lume. Însoțite de un cor în media care îndeamnă oamenii să cântărească din nou valorile tradiționale, să își dea seama că țara lor, aceea în care ei nu găsesc niciodată nimic de demonstrat contra, că e, vorba ceea, mai greu să demonstrezi contra lui Putin decât a d-nei Merkel, e de fapt superioară țărilor în care au emigrat și în care îngroașă rândurile demonstranților contra refugiaților politici", scrie Mungiu-Pippidi pe siteul său.

În mod paradoxal, protestele Barnevernet au explodat din cauza familiei Bodnariu, familie ce aparține unui cult protestant. Unii din cei mai vehemenți critici ai modului de lucru al instituțiilor norvegiene este pastorul Cristian Ionescu, din Chicago( VIDEO mai jos). 

De-altfel, este binecunoscut faptul că aceste culte, protestante, au fost și sunt sprijinite pe filieră americană. Doamna Mungiu nu este străină de intervențiile care cenzurează ideile sau opiniile care nu-i convin. Anul trecut, ONG-ul condus de Mungiu a șters un sondaj de pe site în care 98% dintre respondenți votaseră pentru revenirea la denumirea de "țigan" în loc de 'rom". 

Alina Mungiu este căsătorită cu istoricul Andrei Pippidi, dar cuplul nu are copii.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews