ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alina Mungiu, cunoscută ONG-istă de meserie, susține că protestele împotriva abuzurilor autorităților norvegiene care se ocupă cu protecția copiilor sunt controlate de Rusia

În ultimul articol al doamnei Mungiu publicat pe siteul RomaniaCurata, ONG-ista afirmă că manifestațiile declanșate de mii de români în țară și străinătate sunt de fapt manevrate de Kremlin. Alina Mungiu cere intervenția serviciilor secrete pentru a rezolva problema. Mai precis, Mungiu-Pippidi cere intervenția SIE, instituție condusă de Mihai Răzvan Ungureanu, întâmplător sau nu, un personaj legat de doamna Pipidi prin origine și prin afiliația la ONG-uri finanțate de George Soros.

"Nu poți să nu îți pui întrebarea cum se face, în țări unde nu a avut loc niciodată o demonstrație pentru drepturile copilului, ca în România, deși poveștile orfanilor, cu SIDA sau fără, au ținut afișul 20 de ani, sau care conduc în topul violenței domestice, ai brusc mulțimi scoase de un canal de televiziune din casă cu pancarte mari, printate color și într-o engleză impecabilă, să protesteze contra tratamentului la care sunt supuși copiii lor în țările cele mai civilizate din lume. Însoțite de un cor în media care îndeamnă oamenii să cântărească din nou valorile tradiționale, să își dea seama că țara lor, aceea în care ei nu găsesc niciodată nimic de demonstrat contra, că e, vorba ceea, mai greu să demonstrezi contra lui Putin decât a d-nei Merkel, e de fapt superioară țărilor în care au emigrat și în care îngroașă rândurile demonstranților contra refugiaților politici", scrie Mungiu-Pippidi pe siteul său.

În mod paradoxal, protestele Barnevernet au explodat din cauza familiei Bodnariu, familie ce aparține unui cult protestant. Unii din cei mai vehemenți critici ai modului de lucru al instituțiilor norvegiene este pastorul Cristian Ionescu, din Chicago( VIDEO mai jos). 

De-altfel, este binecunoscut faptul că aceste culte, protestante, au fost și sunt sprijinite pe filieră americană. Doamna Mungiu nu este străină de intervențiile care cenzurează ideile sau opiniile care nu-i convin. Anul trecut, ONG-ul condus de Mungiu a șters un sondaj de pe site în care 98% dintre respondenți votaseră pentru revenirea la denumirea de "țigan" în loc de 'rom". 

Alina Mungiu este căsătorită cu istoricul Andrei Pippidi, dar cuplul nu are copii.