ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Jamie Foxx, de 56 de ani, a dezvăluit câteva informații despre misterioasa problemă medicală cu care s-a confruntat în primăvara anului 2023. La mai bine de un an după o lungă spitalizare, ale cărei detalii sunt încă necunoscute, actorul din "Django Unchained" s-a confesat unui grup de persoane în fața unei cafenele din Phoenix, Arizona. Înregistrarea video circulă pe rețelele sociale de luni, potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro

"Anul trecut, în 11 aprilie, am avut o durere de cap puternică", începe el în videoclip, care a fost retransmis de People. "M-am trezit 20 de zile mai târziu fără să-mi amintesc nimic. Am fost în Atlanta: mi s-a spus că sora și fiica mea m-au dus la primul medic. Mi-au injectat o doză de cortizon", a povestit el.

"Apoi, doctorul următor a spus 'se întâmplă ceva acolo sus'", arătând cu degetul spre craniul său. "Dar nu voi spune nimic în fața camerei!".

Jamie Foxx a fost dus de urgență la spital în timp ce filma la pelicula "Back in Action" din Atlanta, în care joacă alături de Cameron Diaz. 

După patru luni de spitalizare, actorul premiat cu Oscar a declarat, în vara anului 2023, că și-a revenit complet: "A fost o călătorie întunecată și neașteptată. Dar în sfârșit pot vedea lumina de la capătul tunelului".
 

De atunci, actorul și-a reluat activitatea. A revenit la prezentarea emisiunii-concurs "Beat Shazam" și a dat de înțeles că pregătește un one-man show în care va reveni asupra problemelor sale de sănătate. "Toată lumea vrea să știe ce s-a întâmplat, iar eu o să vă spun", a declarat el în martie anul trecut la un prânz al Asociației criticilor de film afro-americani, după cum a relatat Variety: "Dar trebuie să o fac în felul meu. Am de gând să o fac într-un mod amuzant. Va fi pe scenă. Ne întoarcem la rădăcinile mele de stand-up".

Cântăreața Pink a anulat un concert în Elveția din motive medicale

De asemenea, cântăreața Pink (Alecia Beth Moore, 44 de ani) se confruntă cu probleme de sănătate. Ea a anunțat că nu va putea cânta, miercuri, la Berna. Această decizie a fost luată "după consultarea medicului ei", potrivit news.ro, citat de stiripesurse.ro

Pe Instagram, cântăreața melodiei "Raise Your Glass" a invocat motive medicale, a căror natură nu a precizat-o.
 

"După ce mi-am consultat medicul și am luat în considerare toate opțiunile, mi s-a spus că nu pot concerta mâine", a scris ea pe rețeaua de socializare.

"Îmi pare atât de rău", a adăugat ea. "Abia așteptam să fiu cu voi, să ne facem amintiri împreună, să împărtășim spectacolul nostru cu voi și sunt atât de dezamăgită că trebuie să anulăm".  "Vă trimit dragoste și sănătate și sper să ne revedem curând".

Pink se află în prezent în turneul său mondial Summer Carnival, care a început în iunie 2023. Turneul promovează al nouălea album de studio al ei, "Trustfall". În octombrie, cântăreața a fost nevoită să amâne două concerte planificate în Statele Unite din cauza unor probleme medicale în familia sa.