ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 7 martie, la Lotus Spa din București, va avea loc al doilea seminar din seria „Apiterapie altfel”, intitulat  „Nutrimente și îngrijiri princiare de la albine” . Evenimentul va fi găzduit de Dr. Cristina Aoșan.

„Regina albinelor are o viață prodigioasă și de 40 de ori mai lungă decât a celorlaltor albine. "Secretul” este în alimentația ei, care diferă față de celelalte albine.


Celulele stem produse în corpul fiecăruia dintre noi, ne întrețin creierul, ficatul, inima, toate organele și funcțiile vitale. Dacă hrănim optim aceste celule, ne putem prelungi tinerețea și vigoarea.

La intersecția acestor idei, găsim multe răspunsuri pentru o viață sănătoasă și senină”, sună invitația organizatorilor.

Doritorii sunt chemați să se înscrie folosind adresa: https://www.lotuspremiumspa.com/program-apiterapie. Lotus Spa este situat în București, pe strada Av. Traian Vasile, nr. 70.
 
Primul seminar a avut loc pe 8 februarie și s-a numit: „Protecție direct de la stupul albinelor”. Următorul va avea loc pe 4 aprilie, în același loc.