ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În contextul în care Ministerul Sănătății a declarat „epidemie de rujeolă” la nivel național, pentru a determina părinții să-și vaccineze copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 11 luni, dorim să atragem atenția părinților cu privire la aspecte pe care ar trebui să le ia în calcul înainte de a avea încredere oarbă în ceea ce spun autoritățile. Dezastrul cauzat de „vaccinurile” Covid nu poate rămâne o lecție neînvățată.

Într-un articol recent, semnalat de ActiveNews, doctorița de origine română din SUA Ana-Maria Mihalcea a postat o serie de videouri cu analiza vaccinurilor noi pentru copii împotriva rujeolei, oreionului, rubeolei și varicelei, vaccinuri care se administrează copiilor la 9 luni, 15 luni și 6 ani. Cercetarea realizată de dr. Mihalcea arată că aceste vaccinuri, în versiunea nouă, conțin elemente de nanotehnologie, cum ar fi nanoboți, puncte cuantice și hidrogel cu autoasamblare, după cum se poate vedea și în imaginile video postate pe blogul său. Nu știm dacă vaccinurile studiate de doctorița din SUA sunt similare cu cele din România, dar este recomandabil ca prospectele celor folosite în Uniunea Europeană să fie cititite cu cea mai mare atenție de cître părinți, având în vedere numeroasele efecte adverse. Le puteți găsi AICI.

„Vaccinul ROR pentru copii este încărcat cu nanoboți. Sunt atât de mici încât și la puterea maximă de mărire pe care am folosit-o abia se pot vedea, dar sunt clar acolo. Am încercat să merg până la 4000x cu obiectivul meu Oil, dar nu i-am putut vizualiza. Am făcut multe videoclipuri și, dacă vă uitați la întreaga documentație, este un lucru șocant. Vaccinul RORV ar trebui să fie stocat la -56F. Dezghețat, arată exact ca arma biologică C19. 

Filamentele se asamblează, iar suprafețe mari de hidrogel formează cheaguri. Fără lamelă, autoasamblarea este mult mai vizibilă. Aceste [vaccinuri] se administrează copiilor de 9 luni, apoi din nou la 15 luni și iar la 6 ani. Este al 5-lea vaccin pentru copii pe care l-am analizat. Toate îmi apar la fel, sunt încărcate cu nanotehnologie autoasamblantă. Aproape că mă întreb dacă folosesc aceleași ingrediente și doar pun etichete diferite” - scria doctorița româncă, în urma cercetării sale.

Ea a subliniat apoi că „orice medic cu conștiință trebuie să obțină un microscop de analiză în câmp întunecat și să repete această cercetare. Dacă v-a mai rămas suflet, nu puteți să mai otrăviți nici un singur copil cu așa ceva. Niciodată! Părinții care își iubesc copiii nu se mai pot lăsa păcăliți din nou de această propagandă pro-vaccin. NIMENI nu poate justifica injectarea acestui material în bebeluși.”

Într-o altă postare a semnalat două materiale apărute pe ActiveNews în care Dr. Geanina Hagima prezintă analiza prin microscopia optică a „vaccinurilor” de la Moderna și Pfizer/Comirnaty, precum și a vaccinului anti-HPV (Gardasil 9, anti Papillomavirus) și a celui antigripal. Descoperirile dr. Geanina Hagima seamănă foarte mult cu cercetarea pe care dr. Mihalcea a efectuat-o împreună cu dr. Clifford Carnicom, analizând hemoculturile din probele de sânge ale unor persoane vaccinate și nevaccinate. Mai multe puteți citi și în materialul Active News

La finalul postării sale, dr. Mihalcea oferă o listă cu „doar CÂTEVA” dintre ingredientele dăunătoare prezente în vaccinurile de rutină:

Formaldehidă/Formalină – Otravă sistematică foarte toxică și cancerigenă.

Betapropiolactonă – substanță chimică toxică și cancerigenă. Poate provoca moartea/rănirea permanentă după expunerea foarte scurtă la cantități mici. Substanță chimică corozivă.

Bromură de hexadeciltrimetilamoniu – Poate provoca leziuni ale ficatului, sistemului cardiovascular și sistemului nervos central. Poate provoca efecte asupra reproducerii și malformații congenitale.

Hidroxid de aluminiu, fosfat de aluminiu și săruri de aluminiu - Neurotoxină. Prezintă risc pentru inflamația/umflarea creierului pe termen lung, tulburări neurologice, boli autoimune, Alzheimer, demență și autism. Pătrunde în creier, unde persistă pe termen nedeterminat.

Thimerosal (mercur) – Neurotoxină. Induce leziuni celulare, reduce activitatea împotriva oxidării, cauzează degenerarea celulară și moartea celulară. Are legătură cu tulburări neurologice, Alzheimer, demență și autism.

Polysorbate 80 & 20 – Depășește bariera hematoencefalică și conține aluminiu, timerosal și viruși, permițându-i să intre în creier.

Glutaraldehidă – Substanță chimică toxică utilizată ca dezinfectant pentru echipamentele medicale sensibile la căldură.

Ser fetal bovin – Recoltat de la fetuși de bovine (vaci) prelevați de la vacile gestante înainte de sacrificare.

Celule fibroblaste diploide umane – celule fetale avortate. ADN-ul străin are capacitatea de a interacționa cu al nostru.

Celulele renale de la maimuțe verzi africane – Pot transporta virusul SV40 care cauzează cancer și care a contaminat deja aproximativ 30 de milioane de americani.

Acetonă - poate provoca leziuni ale rinichilor, ficatului și nervilor.

E.coli – Da, ați citit bine.

ADN de la Circovirus porcin tip-1

Culturi de celule pulmonare embrionare umane (de la fetuși umani avortați).

Un alt analist, care s-a axat mai ales pe analiza de date, Steve Kirsch, arată, într-o analiză bine documentată, preluată de Active News, legătua dintre sindromul morții subite la sugari și vaccinurile din copilărie.

„Majoritatea cazurilor de SIDS (sindromul morții subite la sugari), probabil 75% sau mai mult, sunt cauzate de vaccinurile din copilărie. De asemenea, vaccinurile sunt principala cauză a autismului, probabil tot 75% sau mai mult”, scrie Steve Kirsch în postarea sa, unde pot fi consultate datele și argumentele.

El prezintă și un caz de autism care ar fi imposibil dacă ar fi adevărat că vaccinurile nu provoacă autism: Tripleții McDowell (prezentați în documentarul Vaxxed II) au făcut autism în aceeași zi, la câteva ore unul față de celălalt. „Vaccinul care le-a fost administrat cu doar câteva ore mai devreme este singura cauză posibilă care ar fi putut duce la acest eveniment”, este concluzia logică a lui Kirsch.
 
 
Vă recomandăm și: