ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Astrid Stuckelberger, om de știință, expert internațional în domeniul sănătății, autor și denunțător al Organizației Mondiale a Sănătății, a avertizat că Universitatea Johns Hopkins a lansat un plan de pandemie pentru SPARS 2025-2028 (documentul poate fi citit aici), intenția fiind de a crea „o pandemie perpetuă”. 

Dr. Stuckelberger a realizat, în 2023, împreună cu Pascal Najadi, un comerciant bancher elvețian de origine persană, un documentar intitulat „Să tăiem capul șarpelui”, în care fac apel la conștientizare și acțiune urgentă la nivel global și cer urmărirea penală a celor care se află în spatele operațiunii impunerii „vaccinurilor” Covid de la Big Pharma, descriindu-le drept „arme biologice”.

„Universitatea Johns Hopkins a lansat un plan de pandemie pentru SPARS 2025-2028. Nu se vor opri.... Ei creează o pandemie perpetuă.”

„Cei care s-au vaccinat au crezut că vaccinul îi va «elibera». S-a întâmplat opusul. … Li s-a impus să aibă pașapoarte de vaccinare, ceea ce îi forța să se vaccineze regulat (să fie „la zi” cu vaccinurile) (…). Atâta vreme cât oamenii îi vor crede, fiecare gripă va fi transformată într-o dramă și oamenilor li se va spune că vor muri. Oamenii se tem atât de tare de moarte încât sunt gata să își riște viața pentru oamenii care îi mint. Ei cred în guvernele care îi mint și care folosesc frica. Iar cei care se tem și nu își schimbă această atitudine din păcate vor muri. Astfel că fac un apel către oameni să se trezească și să preia puterea asupra propriei sănătăți, să nu creadă în guvernele [și Big Pharma] care îi mint, folosesc frica și perpetuează pandemiile. Este cel mai mare coșmar pe care îl poate trăi omenirea – să fii într-o frică perpetuă întreaga viață.” - spune Astrid Stuckelberger într-un video, care poate fi vizionat mai jos.