ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Renumitul medic Dr. Peter McCullough a oferi detalii esențiale despre protocolul său de tratament pentru Covid-19, precum și pentru detoxifierea de proteina Spike care provoacă simptome de „covid lung”.

Într-un interviu cu nora fostului președinte Donald Trump, Lara Trump, dr. McCullough a vorbit despre protocolul său la cererea Larei, pe fondul îngrijorărilor cu privire la noi tulpini de Covid.

Potrivit lui McCullough, de îndată ce o persoană este conștientă că s-a infectat cu virusul, ea trebuie să respire aer proaspăt și să nu respire virusul „din nou”, cum ar face-o în interior. Apoi medicul recomandă utilizarea unui spray nazal virucid sau spălarea pentru a ucide virusul, cu ingrediente precum povidonă-iod, argint coloidal și xilitol, despre care a spus că sunt „foarte eficiente” în reducerea virală.

Dr. McCullough a subliniat că pot fi luate suplimente utile în gestionarea infecției, dintre care cea mai eficientă este vitamina D.

El a adăugat că, în cazul Covid, „toată lumea avea nevoie de aspirină”, având în vedere efectele implicate, de coagulare a sângelui. Totuși, pentru cei cu afecțiuni medicale subiacente grave, el recomandă agenți de „anticoagulare completă”.

De asemenea, agenți antivirali precum hidroxiclorochina și Ivermectina ajută la atenuarea efectelor virusului, existând studii care au demonstrat că hidroxiclorochina, de exemplu, are un „beneficiu de tratament de 25%”.

După cum a indicat pe un grafic cu protocolul său de tratament Covid, dacă cineva are simptome Covid pentru a cincea zi consecutiv sau dezvoltă simptome respiratorii, medicul recomandă utilizarea unui corticosteroid.

„Le-am folosit pe cele obișnuite, cum ar fi prednisolonul sau metilprednisolonul”, a spus el.

Această terapie cu mai multe medicamente, despre care a subliniat că a fost protejată prin drepturi de autor sub numele de „Protocolul McCullough”, a fost creditată pentru salvarea a „zeci de milioane de vieți” și prevenirea a „sute de milioane de spitalizări”, potrivit medicului.

El a adăugat apoi că protocolul său de tratament este „stratificat pe graduri de risc” și vizează în primul rând 25% din populație mai vulnerabilă la virus: vârstnicii și persoanele cu afecțiuni severe de astm bronșic, insuficiență cardiacă, cancer etc.

Dr. McCullough este de părere că „două treimi din 1,2 milioane de vieți pierdute” în timpul pandemiei de Covid ar fi fost salvate cu un tratament timpuriu. El a susținut anterior că până la 85% dintre decesele atribuite Covidului ar fi putut fi prevenite cu un tratament precoce.

Cunoscutul medic cardiolog a deplâns faptul că dr. Anthony Fauci, care a fost membru de frunte al Grupului de lucru pentru răspunsul la coronavirus, de la Casa Albă, nici măcar nu a luat în calcul să revizuiască, dacă nu să promoveze, protocoalele de tratament timpuriu.

Mai grav decât atât, dr. Fauci și colegii săi au împiedicat munca de salvare pe care o puteau face medicii, potrivit dr. McCullough.

„Lucrul de care aveam, de fapt, nevoie era să fie lăsați medicii să facă tot ce pot pentru a salva oamenii… Nu guvernul era cel care trebuia să se ocupe de răspunsul la pandemie. În schimb, guvernul a intervenit și a spus: «Nu, nu poți face asta, nici asta.»”

Chiar s-a spus că guvernele au mers până la a vătăma în mod activ și chiar omorî pacienții cu Covid, aprobând tratamentul periculos cu Remdesivir și plasând inutil pe ventilație un număr masiv de pacienți cu Covid.

Potrivit avocatului Thomas Renz, 25,9% dintre cei cărora li s-a prescris Remdesivir pentru Covid-19 sunt înregistrați ca decedați în baza de date Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS). 46% dintre aceste decese au avut loc în decurs de 14 zile de la tratamentul cu Remdesivir.

Rata mortalității la pacienții cu Covid cărora li s-a prescris Remdesivir depășește rata mortalității pacienților cu Covid cărora li s-au prescris Ivermectină, înregistrată de baza de date CMS ca fiind de 7,2%.

De asemenea dr. Joseph Mercola a constatat că ventilația mecanică în acea perioadă a însemnat, în esență, o „condamnare la moarte”: 76,4% dintre pacienții cu Covid-19 cu vârsta între 18 și 65 de ani din New York, care au fost plasați pe ventilatoare, au murit, iar în cazul celor de peste 65 de ani plasați pe ventilatoare, rata mortalității a fost de 97,2%!

Și dr. McCullough a scris despre convingerea sa că tratamentul precoce pentru Covid a fost suprimat, iar decesele au fost promovate pentru a crea cererea pentru vaccin.

Anul trecut, a fost publicată o carte pe care dr. McCullough a scris-o împreună cu John Leake, intitulată „Curajul de a face față COVID-19: Prevenirea spitalizării și a morții și contracararea, în același timp, a complexului bio-farmaceutic.”

În timpul unei conferințe de sănătate în Anglia anul trecut, el a explicat că volumul „dă pe față crima suprimarii tratamentului timpuriu”, despre care a spus că a avut drept scop „crearea de frică, suferință, spitalizări și decese pentru a pregăti lumea să accepte vaccinarea în masă.”

Potrivit medicului, acest efort de vaccinare este, în cele din urmă, orientat spre suprimarea „libertății noastre medicale, sociale și economice”.

„Întrucât cei care au fost constrânși să primească vaccinul au fost puși în fața celei mai dureroase decizii: decizia de a primi un produs despre care știu că le va afecta corpul sau de a-și pierde mijloacele de existență. În unele țări, [s-au confruntat cu riscul de a-și] pierde asistența financiară guvernamentală sau chiar accesul la conturile bancare”, a spus McCullough.

„Ceea ce vedem acum este o încercare de a crea un guvern mondial global prin contextul unei crize medicale”, a spus medicul.

Remediul de detoxifiere de proteinele persistente Spike

Dr. McCullough a recunoscut că unii dintre cei care au fost infectați cu Covid continuă să experimenteze simptome reziduale pe termen lung sau daune cauzate de virus. De exemplu, unii, precum Lara, spun că mirosul nu le-a revenit niciodată pe deplin.

Medicul i-a spus Larei că „o lucrare recentă de la Harvard” arată că oameni ca ea „probabil că au încă proteina [spike] care circulă” în sânge.

Potrivit dr. McCullough, atât nattokinaza, cât și bromelaina, care sunt disponibile ca suplimente orale, „descompun proteina Spike” și ajută la atenuarea coagurilor de sânge cauzate de aceasta, întrucât „sunt, de asemenea, ușori diluanți ai sângelui”.

Pe lângă acestea, curcumina, derivată din turmeric, „pare să atenueze unele dintre efectele proteinei Spike”.

Protocolul dr. McCullough pentru detoxifierea proteinei spike include 2.000 de unități (100 de miligrame) de nattokinază de două ori pe zi, 500 de miligrame de bromelaină o dată pe zi și 500 de miligrame de curcumină de două ori pe zi.

El recomandă pacienților să continue acest regim timp de cel puțin trei luni, unii urmând să vadă rezultate după această perioadă de timp. Cei afectați mai grav de Covid ar putea fi nevoiți să continue protocolul timp de 12 luni, potrivit lui McCullough.

Medicul a mai spus că o lucrare pe care a scris-o despre metodele eficiente de detoxifiere pentru proteina Spike va fi publicată în curând în revista Asociației Medicilor și Chirurgilor Americani.