ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doctorul Pavel Chirilă, internat în spital în luna ianuarie în urma unui accident vascular cerebral, a fost externat acum câteva zile, informează ActiveNews în exclusivitate.

Medicul este acasă și starea sa este foarte bună, urmând la domiciliu tratamentul prescris de doctori. Prin intermediul ActiveNews, dr. Pavel Chirilă le-a transmis un mesaj tuturor celor care s-au gândit la el în această perioadă grea.

„De câteva zile sunt acasă și sunt mai bine. Prin intermediul dvs vreau să le transmit mulțumiri tuturor celor care au avut un gând, o rugăciune pentru mine în această perioadă. Slavă lui Dumnezeu!”, ne-a transmis, domnia sa în exclusivitate.

 

Născut în anul 1946 la Slatina Nera (Caras Severin), Pavel Chirilă este medic primar de boli interne, doctor în științe medicale cu o lucrare despre „actul antiinflamator și antiinfecțios al extractelor vegetale.

După 1989, a reușit să construiască mai multe instituții, care au avut influență pe plan național: spitalul creștin Christiana din București, școala postliceala sanitară omonimă, editura cu același nume, o clinică de tratamente naturiste – „Naturalia” – la Voluntari, lângă București, și tot acolo Centrul de îngrijiri paliative „Sf. Irina”, pentru bolnavii de cancer.

În plus, a ctitorit o mănăstire de maici în Pipera, o alta la Slatina Nera, dar și o biserică în Voluntari. În ultimii ani, dr. Pavel Chirilă a devenit unul dintre cei mai cunoscuți medici din București, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină. Lucrează la finalizarea primei clinici de recuperare oncologică din România, la Nera, județul Caraș Severin.