ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Maria Paladi (33 de ani), muzician și profesor de muzică din București, a murit subit ieri, 13 septembrie 2023, potrivit paginii publice a Școlii de Arte Nr. 5. Prietenii spun că a decedat în urma unui infarct, informează pagina Moarte Subită. FOTO:

Astăzi a fost anunțat și decesul subit al unei alte tinere de 32 de ani: judecătoarea Andrada Ștefana Pavel din Gherla, găsită moartă în casă.

Marți, 12 septembrie 2023, a murit subit un polițist de 40 de ani: Marius Lucian Mineață. Bărbatul sportiv ți în formă era la un meci de fotbal în parcul municipal din Roman. La un moment dat Marius Lucian Mineață a acuzat o stare de rău, iar cei care-l însoțeau au cerut ajutor la numărul unic de urgență 112. Cadrele medicale l-au găsit în stare de inconștiență, fiind în stop cardio-respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare dar din păcate nu au avut efectul scontat, fiind declarat decesul, informează presa locală.

Inspectoratul Județean de Poliție Neamț și-a exprimat îndurerarea față de „plecarea timpurie” a agentului de 40 de ani: „Vestea tragică a plecării timpurii a colegului nostru, agent principal de poliție Mineață Marius Lucian, ne-a lăsat pe toți îndurerați. (...) Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Polițistul a lăsat în urmă o soție și doi copii mici.

Azi noapte a murit subit în somn și fostul prefect de Maramureș, Anton Rihan.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews