ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acum vreo jumătate de oră un tânăr a murit pe scaun, în tramvaiul 41. Subit.

Oprisem la tutungeria aia din colț de la Mihalache cu Turda și era deranj mare. Două echipaje SMURD, două mașini de poliție, o bandă ocupată, tramvaiul in stație, mare de oameni pe peron. Mașini claie peste grămadă în intersecție și un regal de claxoane. Prima dată am crezut că e accident de circulație. Nu era.

M-am fofilat printre mașini, am suit motorul pe trotuar și m-am dat în vorbă cu un polițist.

M-a lămurit repede că bărbatul de vreo 30 de ani căzuse pur și simplu de pe scaun după ce tramvaiul plecase din stație de la Cașin. Câțiva călători au sunat la 112 și au anunțat vatmanul care a așteptat ambulanțele în prima statie, la Turda.

Ăia au venit repede dar degeaba. Când ajunsesem eu, îl declaraseră mort. Omul era corporatist, lucra la Turnurile Gemene din Piața Presei. Atât știa și milițianul.

Probabil că venea omul de la muncă și se ducea acasă. Poate că îl aștepta cineva. Nu stiu. Mă gândesc că nu o fi avut bilet valabil și de aia o fi fost taxat.

Dar să plătești cu viața pentru o capsare, mi se pare o prostie, totuși.

Tot azi: Incident grav la metrou, stația Obor. Circulația este îngreunată din cauza că unei persoane i s-a făcut rău

Vedeți și Încă un infarct la volan! Un taximetrist din București a murit subit în timp ce aștepta la semafor. În Gara de Nord un tânăr a murit cu capul sprijinit în palmă, la o masă