Managerul Spitalului Colentina, dr. Silvi Ifrim, este acuzată că le-a interzis cadrelor medicale din subordine să ia legătura cu presa. Decizia directoarei instalată de Gabriela Firea vine după ce în presă au apărut mai multe documente privind activitatea acesteia în funcția instituției.

Jurnalistul Mirel Curea, de la Evenimentul Zilei, afirmă că totul este tardiv, deoarece respectivele documente au ajuns deja în posesia autorităților competente și se întreabă, cu umor, cum va gestiona noua decizie a doamnei Ifrim, dat fiind faptul că este căsătorit cu o doctoriță aflată în subordinea acesteia.

"Disperată ca au ajuns la presa documente care pun în evidență fapte grave pe care le-a comis, Silvi Ifrim, managerul Spitalului Colentina și omul găștii Pandele-Firea, ii pune astăzi pe medici sa semneze de luare la cunoștiință cu privire la faptul ca nu au voie sa ia legătura cu presa.

Pe de o parte, demersul este trist de tardiv, toate documentele sunt deja la presă, bașca la DIICOT, ASSMB si CNAS, iar ele acoperă probatoriu fapte destul de greu de imaginat.

Pe de alta parte, personal nu prea stiu pe unde să scot camașa, ținând cont ca soția mea, dr. Carmen Curea, este medic la Colentina. Dacă o prinde managerul Spitalului Colentina ca ia legătura cu mine, diseară, când ajung acasă?", scrie jurnalistul EVZ pe Facebook.
 
Dr. Silvi Ifrim a fost numită director al Spitalului Colentina la începutul anului, după ce l-a concediat pe doctorul Bogdan Andreescu. Decizia a fost primită cu nemulțumire de medici și pacienți.
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews