ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cercetătorul evreu Uri Weiss a adunat pe blogul său o serie de postări ale Vigilant Fox de pe Twitter (X) în care sunt prezentate cinci adevăruri spuse de regretatul Dr. Zev Zelenko înaintea tuturor și care au fost ulterior confirmate:

Dr. Vladimir „Zev” Zelenko a fost mai mult decât un medic; era o persoană inspirată divin. Iar modul său curajos și fără menajamente de a spune adevărul a avut un impact puternic asupra lumii.

În timpul pandemiei covid, din epicentrul grav afectat al orașului New York, dr. Zelenko a tratat cu îndrăzneală pacienții din prima linie. În timp ce făcea asta, el a descoperit eficiența hidroxiclorochinei combinată cu zincul.

Această combinație de medicamente a ajuns o parte esențială din ceea ce a devenit cunoscut drept „protocolul Zelenko”, ducând la o rată de supraviețuire impresionantă de 99,96% în rândul celor 7.000 de pacienți cu COVID tratați de echipa dr. Zelenko, depășind cu mult eficacitatea așa-numitelor vaccinuri.

Cu toate acestea, guvernatorul Cuomo a interzis hidroxiclorochina, iar Dr. Zelenko și echipa sa nu au mai avut acces la acest medicament care salvează vieți. Fără a se lăsa descurajat, el a oferit lumii un protocol de tratament fără prescripție medicală, cunoscut și sub numele de Z-Stack – pe care l-a denumit „leac împotriva tiraniei”.

Numărul de vieți salvate și extraordinarul bine pe care l-a făcut dr. Zelenko pentru societate nu poate fi subliniat îndeajuns. Așa cum nu poate fi subliniat îndeajuns rolul dr. Zelenko ca om de știință de bună credință care a cunoscut și a afirmat adevărul, înainte de a muri pe 30 iunie 2022.

Iată cinci lucruri pe care dr. Zelenko le-a prezis corect aproape înaintea tuturor:

#1 - „Nu toată lumea a primit același lucru.”

Într-un interviu cu Mel K, dr. Zelenko a spus: „Unele loturi au fost cu 5.000% mai letale decât altele – sau de 50 de ori. Așadar, să presupunem că o fiolă a ucis o persoană. O altă fiolă a ucis 50 de oameni.”

„Dacă toată lumea ar fi primit același lucru, ar exista o corelație clară că [„vaccinurile”] otrăvesc și nimeni nu le-ar fi acceptat”, a concluzionat dr. Zelenko. Astfel, răspunsul la întrebarea de ce unii oameni care au primit serurile sunt în regulă este pentru că „nu toată lumea a primit același lucru”.

Afirmația îndrăzneață a Dr. Zelenko a fost confirmată în martie 2023, când un studiu realizat de Schmeling și colegii săi a constatat că 4,2% din loturi au reprezentat 71% dintre evenimentele adverse.

#2 - „Nu acceptați sfaturile eugeniștilor referitoare la sănătate.”

În timpul unui discurs în cadrul turneului ReAwaken America, Dr. Zelenko a explicat de ce nu trebuie să avem încredere în Bill Gates.

În 2015, Bill Gates a spus că populația trebuie redusă cu 10 până la 15 la sută. În 2020, a spus el, 7 miliarde de oameni trebuie vaccinați.

Așadar, dr. Zelenko a pus această întrebare: „De ce aș accepta un vaccin pentru sănătatea mea care este finanțat și produs de către cineva care vrea scăderea populației mondiale?” Și, dacă ți-ai pus această întrebare și ți-ai dat seama că nu ar trebui să te vaccinezi, probabil că ai luat cea mai bună decizie din viața ta privind îngrijirea medicală.

#3 - „Vaccinul antigripal nu mai este cu adevărat necesar.”

Într-un interviu cu Dr. Bryan Ardis, Dr. Zelenko a afirmat că este mai bine ca oamenii să ia EGCG, NAC, Zinc, vitamina C și vitamina D decât să se vaccineze anual împotriva gripei. „Dacă primești suficient zinc în celulele tale, vei fi protejat de virusurile ARN monocatenare”, a subliniat el. Aici intră toate tulpinile de COVID, precum și gripa.

Această formulă a devenit cunoscută drept Z-DTOX, iar o altă formulă, Z-Flu cu fructe de soc, a devenit recomandarea de bază a Dr. Zelenko pentru gripă.

În ianuarie 2023, un studiu realizat de Christiano Argano și colegii săi a constatat că administrarea în monoterapie a vitaminei D a redus riscul de deces și de internare la UTI din cauza infecției cu COVID-19. Mai exact, riscurile de deces au scăzut cu aproximativ 51%, iar riscul de internare la UTI, cu aproximativ 72%.

De asemenea, în martie 2022, CDC a estimat că vaccinul împotriva gripei sezoniere a avut o eficacitate slabă de doar 16%.

# 4 „Măștile nu au funcționat niciodată și sunt dăunătoare.”

La scurt timp după ce o hotărâre judecătorească a eliminat regulile care obligau oamenii să poarte măști în avioane, dr. Zelenko a spus:

„[Măștile] nu au funcționat niciodată, deoarece dimensiunea găurilor din măștile tipice care erau folosite este de 0,4 microni. Dimensiunea particulei virale COVID-19 este de 0,1 microni. Astfel că doar a trecut prin mască, în majoritatea cazurilor. Nu au servit niciodată vreunui scop medical. Au servit, în schimb, scopului dezumanizării și distrugerii psihologice a oamenilor.”

În februarie 2023, The New York Times a șocat lumea cu acest titlu: „Obligativitatea purtării măștilor nu a avut niciun efect. Se va învăța vreo lecție?”

În 2023, un studiu realizat de Kisienlinski și colegii săi a descoperit probleme îngrijorătoare de sănătate asociate cu expunerea cronică la dioxidul de carbon și cu purtarea măștilor.

#5 - „Injectarea anti-COVID afectează sistemul imunitar.”

„Sistemul tău imunitar înnăscut este injectat”, a spus dr. Zelenko lui Clay Clark într-un interviu. În plus, dr. Zelenko a subliniat o serie de alte efecte negative grave ale „vaccinurior”:

• Cancere
• Boli autoimune
• Infecții favorizate de un sistem imunitar slab
• Cheaguri de sânge
• Atacuri de cord
• Accidente vasculare cerebrale
• Avorturi spontane
• Disfuncții ovariane și testiculare
• Scăderea fertilității

Moștenirea doctorului Zelenko va rămâne pentru totdeauna. Bunul doctor rămâne în amintirea soției sale și a celor opt copii, a pacienților săi și a oamenilor care au fost receptivi la mesajul său. Dr. Zelenko a salvat mii de oameni cu celebrul său protocol Zelenko. Dar a salvat în plus sute de mii de oameni transmițând în lume cunoștințele sale.

Dr. Zelenko nu a încetat să ajute oamenii, prin formulele sale care au rămas valabile, la zstacklife.com