ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum se arată în mai multe studii de caz, semnalate de infowars.com, persoane vaccinate Covid au dezvoltat diferite afecțiuni bizare și neobișnuite ale pielii.
 
Utilizatorul X care a preluat textul propagandei They Keep Saying Its Rare/Ne Tot Spun că sunt Rare a postat recent o selecție cu astfel de studii de caz, împreună cu imagini ale bolilor de piele.

În mod ironic, în multe dintre aceste studii de caz încă se recomandă vaccinarea Covid-19, în ciuda efectelor secundare oribile, multe dintre ele grave.
 
ACTUALIZARE: Vedeți în baza articolului cum a reacționat cenzura Rețelei securistoide de pe Facebook la postarea noastră.
 
 
 
 
Reamintim că angajatul civil al Patriarhiei, Vasile Bănescu, propagandist vaccinist la postul de televiziune plătit de noi Trinitas TV l-a ridiculizat pe starețul Zenovei de la Mănăstirea Nechit, care, ca orice duhovnic îmbunătățit, a avertizat credincioșii asupra pericolelor „vaccinului” Covid. Îi recomandăm ginerelului „generalului DIE” de la ușa lui Ceaușescu să urmărească în continuare aceste informații:

Într-un studiu de caz se descrie modul cum un vaccin ARNm Covid a provocat sindromul Steven-Johnson, o afecțiune gravă a pielii în care pielea moare și cade. 

„În conformitate cu caracteristicile clinice și constatările patologice, a fost stabilit diagnosticul de SJS indus de vaccinul COVID-19”, se arată în studiul de caz.
 
„Vaccinul COVID-19 este compus din excipienți și virotopi. Antigenul virotopilor este exprimat pe suprafața keratinocitelor. Limfocitele T citotoxice pot detecta antigenul și pot provoca moartea celulelor epidermice.”

Într-un al doilea studiu de caz, medicii au descris modul cum afecțiunea angioendoteliomatoza reactivă a fost cauzată de vaccinul Covid. Boala este descrisă ca o „proliferare a celulelor în lumenele vasculare”, cu alte cuvinte, creșterea nedorită a celulelor în vene, conform MedScape. În studiul de caz se menționează ca este un fenomen în creștere.

„Un număr tot mai mare de rapoarte fac legătura între infecția virală SARS-CoV-2 sau vaccinarea împotriva acestui virus și diferite manifestări cutanate. Cazul nostru dovedește o legătură între RAE și vaccinarea Ad26.COV2.S”, se arată în studiul de caz.
Un al treilea studiu de caz prezintă o altă tulburare îngrozitoare a pielii, Pitiriazisul Eritrodermic Rubra Pilaris

„Pacientul a dezvoltat erupția după ce a primit a doua doză de vaccin Sinopharm BBIBP COVID-19 (BBIBP-CorV), cu 2 săptămâni înainte de prezentare”, se arată în studiul de caz. „Dermatologii trebuie să fie conștienți de posibilitatea apariției pityriasis rubra pilaris (PRP) indusă de vaccinul COVID-19, în special în cazurile novo.”
Un al patrulea studiu de caz descrie cum o altă boală de piele, Eritemul multiform, s-a dezvoltat după injecția Covid.

„Eritemul multiform își primește numele din faptul că se dezvoltă diferite forme pe piele, cum ar fi o erupție cutanată, umflături în relief sau vezicule. Aceste leziuni să apară și să dispară în mod neașteptat și pot afecta diferite zone ale corpului, inclusiv ochii, gura și organele genitale”, potrivit Clinicii Cleveland

Al cincilea studiu de caz descrie Pemphigoid Gestationis, o boală autoimună rară a pielii care apare de obicei în timpul sarcinii, aceasta fiind cauzată, în studiu, de „vaccinul” Pfizer Covid.

„O femeie de 36 de ani însărcinată, la 37 de săptămâni, s-a prezentat la clinica noastră AIBD cu o dermatită pruriginoasă de 6 săptămâni, care s-a dezvoltat la 10 zile după ce a primit a doua doză de BNT162b2 (vaccinul Pfizer Covid). Mai multe umflături roșii, intens pruriginoase, au apărut mai întâi pe antebrațe și în câteva zile s-au extins pe coapse, mâini și abdomen, urmate de progresia la glezne, picioare și spate, două săptămâni mai târziu”, se menționează în studiul de caz.

A fost prezentat un al șaselea studiu de caz, care arată modul cum o serie largă de afecțiuni ale pielii, „dermatita psoriaziformă”, a fost declanșată de „vaccinul” Moderna Covid, totuși, în ciuda erupției cutanate caracterizate drept „intense”, cercetătorii au recomandat în continuare vaccinarea, mergând până la a spune că tratamentul poate reduce eficiența vaccinului!

„Dermatita psoriaziformă este un termen histologic care se referă la un grup de tulburări care imită histologic psoriazisul. Principalele ca frecvență sunt dermatita lichenificată, dermatita seboreică și pitiriazisul rubra pilaris. Alte tulburări includ sifilisul secundar, micoza fungoide și nevusul epidermic verrucos liniar inflamator”, potrivit Springer Link

„Unele persoane care au primit vaccinul Moderna au avut o erupție cutanată intensă cunoscută sub numele de «brațul COVID», un efect advers inofensiv, dar deranjant, care apare de obicei în decurs de o săptămână și este un răspuns imunogen localizat și tranzitoriu”, menționează studiul de caz. „Erupția apare nu imediat, ci la 5 până la 9 zile după doza inițială – în medie, o săptămână mai târziu.”

Al șaptelea studiu de caz descrie cum un pacient a dezvoltat boala Still din cauza vaccinului Covid.

„Boala Still este o tulburare autoinflamatoare rară, cu etiologie necunoscută, iar datele privind apariția bolii Still după vaccinarea împotriva COVID-19 sunt limitate. Prin urmare, prezentăm cazul unei paciente de 34 de ani cu boala Still care a suferit o erupție după o vaccinare ChAdOx1 nCoV-19. Pacienta a vizitat departamentul de urgență plângându-se de febră, artralgie, mialgie, dureri pleuritice în piept și erupție maculară roz-somon pe spate în ultimele 2 zile”, se arată în studiul de caz.
Un al optulea studiu de caz s-a diferențiat de restul, descriind un efect secundar al vaccinului meningococic B - debutul reacției cutanate care pune viața în pericol, denumite Necroliza epidermică toxică, la o tânăra de 17 ani.

Al nouălea studiu de caz a revenit la vaccinul Covid, de data aceasta descriind „o prezentare neobișnuită cu eritem multiform”. Tulburarea este caracterizată drept „leziuni cutanate țintite”.

„Acest raport descrie prezentarea unei fete sănătoase de 14 ani la o clinică de dermatologie, pacientă care a dezvoltat EM post-vaccinare cu prima doză de BNT162b2 (vaccin Covid). Erupția EM cu debut nou post-vaccinare cu BNT162b2 a fost raportată anterior în 14 cazuri și un caz a raportat o erupția a EM preexistentă”, se arată în studiul de caz.
Al zecelea studiu de caz descrie un eritem multiform al gurii după injectarea cu „vaccinul” Pfizer.
Al unsprezecelea studiu de caz, descrie erupții de eczeme după vaccinul Covid.
Un al doisprezecelea studiu de caz, relatat anterior și de Infowars, descrie pitiriazisul rubra pilaris, dezvoltat în urma primirii „vaccinului” Covid.