ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Psihoza stârnită de Ministerul Sănătății în ceea ce privește epidemia de rujeolă are, pe lângă menirea de a justifica legea cu iz de neconstituționalitate - așa cum susține  Consiliul Legislativ - a vaccinării obligatorii și alte efecte neașteptate, dar nu mai puțin neplăcute.

ActiveNews a aflat, din surse medicale, că mai mulți medici de familie profită de această psihoză pentru a face bani de pe urma părinților panicați care se prezintă la cabinete. Astfel, acești medici cer bani pentru a vaccina copiii cu vaccinul ROR, deși acesta este oferit gratuit de către stat. Ei le spun părinților că nu au primit vaccinul, dar că îl pot procura contra unei sume de bani. Mai precis, este vorba despre cazul mai multor medici din sectorul 6 al Capitalei.

„Pe baza CNP-ului copilului, aflat pe lista, medicul comanda vaccinul. apoi, la 30 zile, predă tabelul cu vaccinuri efectuare (din registrul electronic de vaccinari RENV). Vaccinul e plătit de Ministerul Sănătății. Medicul minte pacientul ca nu a primit vaccinul de la DSP, dar că l-ar avea contra cost.... Est doar una din hoțiile comise de medicii de familie, cei care prin care asiguratul intra in sist de asigurari de stat”, a declarat persoana care dorește să își păstreze anonimatul pentru ActiveNews.

 

Pentru moment, nu vom face publice numele acestor persoane care înțeleg să batjocorească numele de medic, în speranța că se vor opri aceste practici necinstite, pentru care din păcate, nu există vaccin obligatoriu.

Acest articol este un primul și ultimul avertisment pentru acești doctori, cerând în același timp Ministerului Sănătății și Colegiului Medicilor să investigheze de urgență aceste practici.

De asemenea, dacă mai cunoașteți de asemenea cazuri, fie în București, fie în provincie, scrieți-ne pe adresa contact@activenews.ro, cu mențiunea „abuzuri medici”.