Un studiu de la Harvard arată că nu există o „genă gay”. Comportamentele homosexuale au drept cauze „numeroși factori non-genetici”.

Trebuie spus că idee „genei gay” a fost de la bun început o fraudă. Ideea a fost lansată în circulație începând cu 1993 de Dean Hamer, un genetician și activist homosexuale . Studiul lui Hamer a fost contestat și infirmat încă din 1994 (deci doar un an mai târziu) de William Byne, printr-o cercetare realizată pe gemeni identici, care arăta că „gena lui Hamer, orice s-ar dovedi că e ea, nu este nici necesară, și nici sufiecientă pentru a determina orientarea homosexuale.” Patru ani mai târziu a fost publicat un alt studiu în revista Science, de o serie de cercetători care demontau „studiul” lui Dean Hamer.

Apariția studiilor ulterioare nu a împiedicat, însă, ca „gena gay” să devină un fel de mit urban. Ea a fost amplu invocată de activiști în campanii pentru legalizarea așa-ziselor „parteneriate civile”, „căsătorii” și adopții homosexuale și a devenit chiar tema unui turneu al lui Lady Gaga, intitulat „born this way”. Cum ar veni, nu lăsați adevărul să strice o minciună bună.

Și dacă s-ar fi dovedit că există un factor biologic, în cazul unor anumite persoane, este o cu totul altă discuție dacă comportamentele homosexuale sunt dezirabile sau acceptabile. E adevărat că formele de terapie cunoscute sunt dificile și produc schimbări lente, însă succesul tratării altor forme de perversiune sexuală, cum este pedofilia, e de asemenea unul relativ scăzut. Și pedofilii susțin că manifestă o atracție puternică față de copii și că nu manifestă nici un fel de atracție față de persoanele adulte de sex opus. Există, de asemenea, teorii care spun că pedofilia ar fi genetică – sau înnăscută. Este acesta un argument suficient pentru a elimina legile care pedepsesc comportamentele pedofile? Și pentru a transforma pedofilia într-o „preferință” sexuală acceptabilă? Tot mai multe voci spun deja că da – și există încă din anii 1990 o mișcare puternică de „emancipare” a pedofiliei, îndeaproape legată de lobby-ul gay.

Să privești aceste persoane cu compasiune, să le înțelegi, până la un punct, și să încerci să le ajuți este una. Dar este cu totul altceva să „normalizezi” comportamente precum sadomasochismul, fetișismul, coprofilia, zoofilia, necrofilia și pedofilia, și să spui că aceste comportamente sunt „dezirabile”. Și chiar să le „celebrezi” în public, prin parade ale fetișiștilor și sadomasochiștilor, de exemplu. De fapt, asta deja se întâmplă – paradele „gay” din ziua de azi au o puternică componentă fetișistă și sadomasochistă; iar în aceste spectacole profund indecente sunt adesea implicați copii de vârste foarte fragede.

Toată această mișcare de „emancipare” a unor comportamente deviante a fost de la bun început bazată pe minciună – și această minciună persistă și, probabil, va persista, în ciuda oricăror dovezi și evidențe. Însă ce ne spune că, în câțiva ani, societății nu i se va cere să accepte, să normalizeze și chiar să „celebreze” toate celelalte comportamente fetișiste și deviante, după modelul „normalizării” homosexualității? Situațiile sunt, în fond, quasi-identice, și „argumentele” sunt aceleași.

P.S.: Conform unor studii realizate în anii 80 și 90, pedofilii sunt, în majoritatea cazurilor, bărbați, și o treime dintre toți copiii abuzați de bărbați sunt băieți. Mulți dintre pedofili recunosc că sunt homosexuale. Citim într-o știre de ieri că un pedofil homosexual din Reșița a cumpărat un copil cu 1.500 de lei; bărbatul vâna băieți vulnerabili, pe care îi exploata sexual. Din păcate, exemplele îngrozitoare de acest fel sunt destul de numeroase, iar reacțiile de revoltă a societății par să devină din ce în ce mai slabe, în fața lor.  

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews