ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 01:10 Protestul s-a încheiat

ACTUALIZARE 23.55 Manifestanţii au trecut prin faţa clubului Colectiv, apoi s-au întors în Piaţa Universităţii. Nu vor să plece până când cei pe care-i consideră responsabili pentru tragedia de la Colectiv nu-şi dau demisia. La această oră, traficul este blocat în centrul Bucureştiului.

ACTUALIZARE 23.05 Jandarmeria confirmă că peste 25.000 de români protestează acum în Capitală. Manifestanții scandează ''Rușine, rușine să vă fie'', ''Hoții'', ''Colectiv'', ''Nu aveți coloană decât oficială'',  ”Demisia!” , ”Asasinii!”, "Nu plecăm acasă, hoţii nu ne lasă!". Ei reclamă că trăiesc în ''țara dezinteresului național''.

ACTUALIZARE 22.15 După ce au ţinut un moment de reculegere, peste 20.000 de manifestanţi au pornit spre Palatul Parlamentului, pentru a ajunge apoi în faţa Primăriei sectorului 4, unde au cerut demisia primarului Cristian Popescu Piedone.

ACTUALIZARE 21.10 Coloana de manifestanţi a părăsit Piaţa Victoriei şi se îndreaptă spre sediul Ministerului de Interne.

Peste 10.000 de oameni protestează în centrul Bucureştiului, după tragedia petrecută în clubul Colectiv.

Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Universităţii, încă de la ora 18.00, cerând demisia responsabililor pentru tragedia din Colectiv. Centrul Capitalei a fost blocat pe ambele sensuri.

La un moment dat, coloana de manifestanţi a plecat spre sediul Guvernului din Piaţa Victoriei. Un moment emoţionant s-a petrecut atunci când oamenii au trecut pe lângă o maşină de pompieri, pe care i-au numit „salvatori” şi i-au aplaudat minute în şir.

Atmosfera este destul de tensionată în Piaţa Victoriei, oamenii cer demisii pentru tragedia din clubul Colectiv - a primarului Piedone, a premierului Victor Ponta şi a ministrului de Interne, Gabriel Oprea.