Asociatia pentru copii și bătrâni Sfantul Hristofor a organizat Joi, pe 11 aprilie 2019, la Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu din Sector 4, un  spectacol caritabil, de muzică și poezie, intitulat Primăvara Vietii, ajuns anul acesta la IV-a ediție.
 
Principalul scop al spectacolului, a fost strângerea de fonduri, necesare pentru organizarea a două tabere de vară, pentru un număr de 45 de copii instituționalizați, care sunt programate a avea loc în comuna Valea Plopului, județul Prahova și localitatea Bisoca, județul Buzău.
 
În premieră, în acest an a fost invitată să urce pe scenă Corala bărbătească Te Deum Laudamus, a cărui dirijor este preot lector Matei Zaharia, cât și Ansamblu de balet Arabesque, Grupul Meloritm al Palatului Copiilor, precum și artiștii Ana Calciu, Daniela Nane și Irina Cărămizaru Popescu, care au susținut emoționante momente poetice. Colecta pentru strângerea de fonduri nu s-a încheiat, rămâne deschisă până la organizarea taberelor de vară.
 
Cei care pot ajuta, pot dona în continuare în contul asociației:
 
Asociația Sfântul Hristofor

Cont lei: BCR, RO40RNCB0082146658150001

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews