ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociatia pentru copii și bătrâni Sfantul Hristofor a organizat Joi, pe 11 aprilie 2019, la Centrul Cultural pentru Unesco Nicolae Bălcescu din Sector 4, un  spectacol caritabil, de muzică și poezie, intitulat Primăvara Vietii, ajuns anul acesta la IV-a ediție.
 
Principalul scop al spectacolului, a fost strângerea de fonduri, necesare pentru organizarea a două tabere de vară, pentru un număr de 45 de copii instituționalizați, care sunt programate a avea loc în comuna Valea Plopului, județul Prahova și localitatea Bisoca, județul Buzău.
 
În premieră, în acest an a fost invitată să urce pe scenă Corala bărbătească Te Deum Laudamus, a cărui dirijor este preot lector Matei Zaharia, cât și Ansamblu de balet Arabesque, Grupul Meloritm al Palatului Copiilor, precum și artiștii Ana Calciu, Daniela Nane și Irina Cărămizaru Popescu, care au susținut emoționante momente poetice. Colecta pentru strângerea de fonduri nu s-a încheiat, rămâne deschisă până la organizarea taberelor de vară.
 
Cei care pot ajuta, pot dona în continuare în contul asociației:
 
Asociația Sfântul Hristofor

Cont lei: BCR, RO40RNCB0082146658150001