ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Neșu, cunoscut fotbalist al echipei Steaua și al naționalei de fotbal a României trece prin momente delicate. În vârstă de 33 de ani, Neșu este paralizat de la gât în jos din cauza unui accident suferit la antrenamente.

În 2011, după accidentare, Mihai a luat decizia de a înființa o fundație pentru copiii cu dizabilități cronice, concentrându-și toate resursele și energiile pentru a-i ajuta pe micuții cu probleme.

Astăzi, Mihăiță Neșu trece prin clipe foarte grele, existând riscul ca zâmbetul său de altă dată să rămână doar o amintire.

Dar prietenii nu se lasă la greu. Fostul său coleg de echipă, George Ogăraru, prin Asociația George Ogăraru pentru Cultură și Sport va organiza un eveniment pentru sprijinirea lui Mihai Neșu.

Astfel, cu sprijinul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, pe 9 mai va avea loc evenimentul "7 mai pentru Mihai". În cadrul acestei gale se vor aniversa 30 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor de către Steaua București și se va disputa o partidă demonstrativă între echipele Steaua 1986 și Steaua 2006.  Veniturile strânse în urma acestei gale vor fi donate lui Mihai Neșu.

Evenimentul se va desfășura la Sala Polivalentă din București și va începe de la ora 19:00. ActiveNews susține această inițiativă și îndeamnă pe toți cititorii să participe la această gală sau să contribuie în orice fel este cu putință la ajutorarea lui Mihai Neșu.