În emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena 3, a fost difuzată, în premieră, înregistrarea apelului la numărul de urgență 112 al Gabrielei Pelin, femeia care a ajuns prima la locul accidentului în care și-a pierdut viața Dan Condrea.

Pe înregistrare se aude cum femeia anunță dispecerii 112 în legătură cu accidentul la care abia ajunsese și le dă primele informații.

”Accident la Corbeanca, spre Buftea. Nu mai mișcă. A intrat într-un copac cu mașina și s-a făcut praf. Nu mai mișcă (...) Nu poți să-l atingi (...) ”, spunea Gabriela Pelin la telefon, potrivit antena 3.ro, în timp ce dispecerii discută dacă locul accidentului ține sau nu de Sectorul 1 al Capitalei.

Invitat în emisiune, jurnalistul Adrian Ursu a subliniat maniera defectuoasă în care au acționat dispecerii de la serviciul de urgență, serviciu aflat în subordinea STS, condus de Marcel Opriș.
 
Gabriela Pelin a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a primit de la STS doar un fragment din discuția cu 112, din totalul de 11 minute, aceasta fiind informată prin poștă că va primi în viitor și restul înregistrării.
 
Vezi înregistrarea apelului AICI