ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mircea Bravo, un actor de comedie clujean, a adunat zeci de mii de aprecieri pe o pagină de socializare și alte zeci de mii de distribuiri, după ce a postat un videoclip în care a testat reacția conducătorilor auto care și-au parcat mașinile pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

El i-a întâmpinat cu un scaun cu rotile pe cei care-și parcau mașinile în locul de parcare destinat pentru șoferii cu persoane cu handicap și le oferea ajutorul, ca și cum respectivii ar fi fost persoane cu dizabilități.

”Bună ziua, am venit să vă ajut. E un loc pentru handicapați aici, ați parcat pe el”, le spunea Mircea Bravo celor care își parcau mașinile pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Unii dintre șoferi au înțeles mesajul și au eliberat imediat locul de parcare, însă cei mai mulți au încercat să își justifice gestul. Alții l-au tratat cu indiferență sau dispreț și și-au lăsat în continuare mașina parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Videoclipul a fost urmărit de aproape 3 milioane de ori.