ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bărbatul care a sustras pistolul jandarmeriței rănite la protestele de vineri seara din Piața Victoriei a fost identificat și dus la audieri, fiind emisă ordonanță de reținere pe numele acestuia, iar cercetările continuă pentru găsirea pistolului sustras și pentru identificarea celorlalți participanți la agresiune, a anunțat Poliția Capitalei.

În baza unei informații transmisă de un cetățean politiștilor din Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov a fost identificat bărbatul din fotografiile mediatizate și, în urma unei acțiuni a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Serviciul Omoruri, bărbatul a fost depistat și condus la audieri, a informat marți dimineața Poliția Capitalei.

În urma activităților desfășurate, Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis ordonanță de reținere pe numele bărbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor (în forma sustragerii unei arme) și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor București, Institutul National de Criminalistică și Serviciului Independent Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.